Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Z Čechů se na mistrovském Jungfrau umístili nejlépe Mertová a Ondráček

Z Čechů se na mistrovském Jungfrau umístili nejlépe Mertová a Ondráček
foto: Jiří Syrovátko

behej.com | 08.09.2012 | přečteno: 4717×

Jubilejní 20. ročník oblíbeného běhu Jungfrau-Marathon, který je letos zároveň mistrovstvím světa v horském maratonu, se konal poprvé ve dvou dnech. V prvním sobotním závodě do cíle doběhlo 16 českých běžců, z nichž nejlepší výkon 3:53:42 předvedla zkušená maratonkyně a vrchařka Michaela Mertová. V neděli byl ve výsledkové listině nejvýš Tomáš Ondráček. Celkem zde o víkendu startovalo 39 Čechů.

Mertová v sobotu jako jediná z Čechů zvládla pokořit náročnou maratonskou trať s převýšením 1823 metrů v čase pod 4 hodiny a připadlo jí tak celkové 22. místo mezi ženami (a 19. v kategorii žen do 39 let). V neděli se nejlépe dařilo Tomáši Ondráčkovi, když mu výkonem 3:20:30 připadlo 33. místo v nedělním pořadí v mužích.

Závodu se celkem zúčastnilo přes 6000 běžců, z těch českých si tento horský zážitek dopřáli po oba dva dny Monika Vavrochová, Petr Luberda a Oldřich Vysoudil. Gratulujeme, vše je již vloženo v našich tabulkách.

WEB ZÁVODU

VÝSLEDKY ZÁVODU

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

daniela82 žena 08.09.2012 18:28:13

Jubilejní 20. ročník oblíbeného běhu Jungfrau-Marathon, který je zároveň mistrovstvím světa v horském maratonu, se letos koná poprvé ve dvou dnech. Po prvním sobotním závodě do cíle doběhlo i 16 českých běžců, z nichž nejlepší výkon 3:53:42 předvedla zkušená maratonkyně a vrchařka Michaela Mertová.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.