Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Orálek na ME v ultra půl hodiny za vítězem

behej.com | 26.04.2013 | přečteno: 3886×

Na 18. místě skončil v sobotu Daniel Orálek, jako nejlepší z českých reprezentantů, na Mistrovství Evropy ultravytrvalců. Jak se uvádí na webu České asociace ultramaratonců, doběhl v čase 7:21:13. Vítězný Španěl Asier Cuevas zdolal 100km trať okolo francouzského městečka Belves za 6:53:12, těsně pronásledován domácím Jeromem Bellancou. .

Další z Čechů: 23. Radek Brunner (7:28:09) a Jaroslav Bohdal dorazil do cíle jako 44. v pořadí, za 8:40:05.

„Začal jsem rozumně, Dana dohnal na 79. km a krásně si to pádil. Žádný krize, nádhera,“ popisuje průběh závodu vedeného přes řadu kopců Radek Brunner ve svém deníku na Dailymile.com. Bohužel pro něj jej však postihla žaludeční nevolnost až skoro v samém konci, zhruba šest kilometrů před cílem. Tam jej znovu předběhl i brněnský vytrvalec.

V boji o evropský primát se utkala stovka borců z 19 evropských zemí. Kromě nich se ale do 100km závodu zapojilo dalších zhruba tři sta běžců, převážně z Francie. České ženy ve Francii nestartovaly.

KOMPLETNÍ VÝSLEDKY

BLOG RADKA BRUNNERA

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behej.com 26.04.2013 08:51:52

Pouze muži, ve složení Dan Orálek, Radek Brunner a Jaroslav Bohdal (a Otto Seitl jako vedoucí výpravy), odcestovali do Francie, kde se v sobotu koná v městečku Belves Mistrovství Evropy v běhu na 100 kilometrů. Ženy se soustředí na světovou 24hodinovku. Na startu bude o víkendu téměř stovka borců z 19 evropských zemí.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.