Lískovecký ultra 6h - březen nebo duben 2010
Brno/Havířov
forest
13.03.2010 19:14:33
kanovsky: nesla by vyresit nedostupnost celkovych vysledku? Prubezne vysledky jdou stahnout, ale celkove nikoli…
Brno
Petr Kaňovský
13.03.2010 19:21:32
[quote=forest]kanovsky: nesla by vyresit nedostupnost celkovych vysledku? Prubezne vysledky jdou stahnout, ale celkove nikoli…[/quote] Řeším to, je to problém na straně Luďka Šíra, kterému jsem už napsal zprávu. Bohužel jsem doma jen 10 minut, protože jsme museli odnosit stoly a vyřídit další záležitosti, nejen na škole, takže jsem to zjistil až teď. Určitě ale celkové výsledky budou. I zde se omlouvám za prodlení.
Brno
hugo
13.03.2010 20:08:45
Link už funguje.
Exploser
13.03.2010 20:19:57
Milane, blahopřání k výbornému umístění i výsledku – bez 1 kola 70 km!
Kanovsky – výborně uspořádaná akce!
Brno
Petr Kaňovský
13.03.2010 20:48:52
Došlo ještě k opravám v pořadí, nyní už by to mělo být OK.
Filip
13.03.2010 21:25:32
Petře, dík za výborně uspořádaný závod, pokud budeš mít chuť a v příštím roce se bude akce opakovat, (zdraví-li dá), určitě přijedu opět. (Jediná připomínka za mě, že je mi docela líto, že jsem nestihl jako mnozí jiní vyhlašování a Dan tam měl tak „komornější prostředí“, já prostě musel do suchýho, jinak by se do mě dala zima, potom nešlo odolat horké sprše(luxus!!!), no a v 16:45 už bylo pozdě…;-) ) Ale jinak fakt velká gratulace všem, co se na akci organizačně podíleli. Díky, ahoj, Filip.
Brno
Petr Kaňovský
13.03.2010 21:35:53
[quote=Filip]Petře, dík za výborně uspořádaný závod, pokud budeš mít chuť a v příštím roce se bude akce opakovat, (zdraví-li dá), určitě přijedu opět. (Jediná připomínka za mě, že je mi docela líto, že jsem nestihl jako mnozí jiní vyhlašování a Dan tam měl tak „komornější prostředí“, já prostě musel do suchýho, jinak by se do mě dala zima, potom nešlo odolat horké sprše(luxus!!!), no a v 16:45 už bylo pozdě…;-) ) Ale jinak fakt velká gratulace všem, co se na akci organizačně podíleli. Díky, ahoj, Filip.[/quote] Bylo těžké vymyslet vhodné místo a čas vyhlašování, protože mnozí byli autem a zázemí školy nevyužívali nebo chtěli brzy odjet. Navíc jsme počítač i ozvučení měli v místě startu a bylo by obtížné to přenášet. Příště to zvážíme, i když se obávám, že do akce takového rozsahu už nepůjdu. Jsem ochoten zorganizovat závody třeba i několikrát do roka, ale jen „Hamburgového typu“, příp. typu „Letního běžeckého poháru“, tedy s minimem organizačních příprav. Jsem ale rád, že se prostředí lidem líbilo a že mnohé motivovalo k obdivuhodným výkonům.
Praha
mapo
13.03.2010 21:52:14
Gratuluju všem, s mnohými jsem to nestihla osobně =) Děkuju organizátorům v čele s Petrem Kaňovským, bylo to príma proběhnutí. Trať nebyla úplně jednoduchá, navíc cca ve dvou částech silný protivítr, tak mám obzvlášť velkou radost z OR-61,228 km (zlepšení o 3,7 km).
PS: A omlouvám se, že jsem nebyla na vyhlášení, mrzí mě to i kvůli mně. Šli jsme do školy a ono tam bylo zamčeno, někdo po nějaké době donesl klíče, dala se do mně mezitím zimnice a potřebovala jsem se prostě převléknout do suchého, zpátky na vyhlašování bych v těch mokrých věcech bez převlečení nebyla schopná dojít.
Pranjal
13.03.2010 23:12:43
Tiež sa pridávam ku gratulácii a ďakujem. Hlavne gratulujem Danovi Orálkovi ku fantastickému novému Českému rekordu. Ako napísala Martina, podmienky neboli najlahšie a aj tak dokázal zabehnúť taký fantastický výkon. Dúfam, že sa s niektorými z vás stretneme 24.4. v Nitre :) http://cs.srichinmoyraces.org/6h_Nitra
Praha
Štefan
14.03.2010 00:01:02
Přidávám se k poděkování organizátorům a gratulaci všem, hlavně pak Danovi k rekordu a taky Martince k OR. Já jsem taky spokojený, zaběhl jsem si taky OR 60,765 km. Před závodem jsem chtěl tak 57–58, 60 bylo v říši snů. Běželo se mi moc dobře, žádná krize ani výraznější bolesti. Ty nastaly ve stehnech těsně po doběhu, ale to už mi nevadilo.
Exploser
14.03.2010 09:37:29
Blahopřeji Štefane, tak to jsi se překonal o 7 km ?!
Praha
Štefan
14.03.2010 09:55:38
[quote=Exploser]Blahopřeji Štefane, tak to jsi se překonal o 7 km ?![/quote] Ano, ale ten osobák byl z behu, který jsem v rámci přípravy běžel v tempu na 12 h. Pořádný závod na 6 h jsem absolvoval poprvé. Ale stejně je to pro mne životní výkon, lepší to už těžko bude.
Kostěj
14.03.2010 10:31:23
Bolí mě celej Kostěj, ale bylo to boží, díky všem organizátorům a spoluběžcům.
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý
14.03.2010 12:05:10
[quote=Štefan]Přidávám se k poděkování organizátorům a gratulaci všem, hlavně pak Danovi k rekordu a taky Martince k OR. Já jsem taky spokojený, zaběhl jsem si taky OR 60,765 km. Před závodem jsem chtěl tak 57–58, 60 bylo v říši snů. Běželo se mi moc dobře, žádná krize ani výraznější bolesti. Ty nastaly ve stehnech těsně po doběhu, ale to už mi nevadilo.[/quote] Štefane, já tušil, že těch 60km padne! Gratuluji i všem ostatním (hlavně Danovi, Martině a dalším). Milanovi těch 70km zase o pár set metrů uteklo, ale 3. místo je parádní. Já můžu jenom tiše závidět, trať dle foto vypadala velice sympaticky.
Brno
dao
14.03.2010 13:51:16
Dík všem za gratulace a naopak gratuluju všem co to dokázali uběhnout, přestože občas zůstali za očekávání, tak běželi nejlépe jak to šlo.
Brno
dao
14.03.2010 13:55:24
BTW. Zdena Komárková zůstala za Českým rekordem necelé 2 km.
Brno
dao
14.03.2010 13:58:06
A nakonec poděkování všem pořadatelům a především Petrovi Kaňovskému jehož zásluhou se běželo.
Praha
Štefan
14.03.2010 14:17:04
[quote=Mirek Kostlivý][quote=Štefan]Přidávám se k poděkování organizátorům a gratulaci všem, hlavně pak Danovi k rekordu a taky Martince k OR. Já jsem taky spokojený, zaběhl jsem si taky OR 60,765 km. Před závodem jsem chtěl tak 57–58, 60 bylo v říši snů. Běželo se mi moc dobře, žádná krize ani výraznější bolesti. Ty nastaly ve stehnech těsně po doběhu, ale to už mi nevadilo.[/quote] Štefane, já tušil, že těch 60km padne! Gratuluji i všem ostatním (hlavně Danovi, Martině a dalším). Milanovi těch 70km zase o pár set metrů uteklo, ale 3. místo je parádní. Já můžu jenom tiše závidět, trať dle foto vypadala velice sympaticky.[/quote] Trať sice byla sympatická, ale ne moc lehká. Na jediném vážnějším kopečku foukal silný protivítr, někdy mne jeho nárazy téměř zastavily. A to převýšení 7,8 m na kolo, to bylo taky dost. Pro Dana celkem 834,6 m!
Brno
hugo
14.03.2010 14:21:56
A nejhorší bylo, že někdo ten kopeček pořád zvedal. Ke konci to byla prakticky rovná stěna, tím mě fakt štvali :D
Brno
milan
14.03.2010 14:32:30
Take se pridavam k podekovani poradatelum a gra tulaci vsem, kteri vubec bezeli. Zejmena pak Martine a Stefanovi k osobnim rekordum. Jak jsem mel moznost sledovat, v jejich podani vypada OR na 6 h jako snadna zalezitost.
Mirek Kostlivy: me nic neuteklo, naopak. Bylo me od čtvrtka tak, ze jsem rano zvazoval, zda ma cenu abych bezel. Chtel jsem dat 60 km a zaroven se moc neznicit. Musim rict, ze trat je skvela, mnohem zajimavejsi nez v pavilonu Z.
Brno
Petr Kaňovský
14.03.2010 15:10:50
[quote=hugo]A nejhorší bylo, že někdo ten kopeček pořád zvedal. Ke
konci to byla prakticky rovná stěna, tím mě fakt štvali :D[/quote] A proč
nepíšeš o tom kopečku dolů, hned po startu? Ten se Ti zdál také stále
prudší?
Teď vážně, Milič mi slíbil data z Garminu a možná měření provádělo více lidí. Pokud mi kdokoliv pošle seznam souřadnic polohy a tepu v čase (pokud možno s krátkým časovým intervalem do cca. 10 sekund), tak podle času a chuti zkusím udělat nějakou analýzu.
Jinak, někdy mě láká si 6 hodin také zaběhnout a nepotřebuji k tomu ani to zázemí, které na akci bylo. Já osobně si vystačím se svými stopkami se 100 mezičasy (+ vlastním občerstvením), jiným pro změnu může pomoci pro měření počtu kol Garmin. Pokud tedy někdy budu mít čas a chuť, tak napíšu, a nechám na vás, Hugo i další, zda nebudete mít chuť se přidat.
Brno
hugo
14.03.2010 15:25:08
Pokud to nepoběžíš za týden, tak bych se asi přidal, nevím jestli na 6 hodin, ale možná i jo.
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý
14.03.2010 15:30:13
[quote=milan]Mirek Kostlivy: me nic neuteklo, naopak. Bylo me od čtvrtka tak, ze jsem rano zvazoval, zda ma cenu abych bezel. Chtel jsem dat 60 km a zaroven se moc neznicit.[/quote] Milane, tak tomu říkám motivace – plánovat 60km a dát skoro 70km! Tak takhle jsem se já nerozhoupal, zvláště když jsem měl původní cíl aspoň na 65km, dá-li se vůbec něco takového jako OR v ultra plánovat. Tak někdy příště …
Praha
mapo
14.03.2010 16:40:25
díky všem za gratulace, myslela jsem, že maximem bude vyrovnání 57,5 km (6H mezičas z 48H Brno indoor 2009) a zadařilo se, více snad na blogu, budu se snažit něco napsat co nejdříve. Ještě jednou všem gratuluju, nejvíc samozřejmě Danovi k českému rekordu.
PS: ráno jsem měla pocit, že mně něco přejelo a ještě hladovou, ale teď po 10 km (73 min) se cítím o dost líp ;)
Brno
milan
14.03.2010 17:22:40
Mirku, vcera bys mel dost sanci na 65 km. Kolem teto vzdalenosti nas bylo pomerne hodne. Prehled o poradi a odstupech ostatnich bezcu byl diky organizaci perfektni. Mapo, rikal jsem Ti, ze je pro Tebe 6 h kratka.
alka
14.03.2010 19:16:07
Tady posílám odkaz na naše fotky z 6H, kdo chcete, si je klidně
stáhněte a použijte jak chcete : http://alka07.rajce.idnes.cz/…-13-03-2010/
Praha - Letňany
StepanBohm
14.03.2010 19:16:32
Já bych chtěl poděkovat organizátorům, závod byl super a nemam na co si stěžovat (maximálně na moji formu, ale za to asi nemůžou).
Na první ultra jsem s těma 50km spokojenej, co mě ale nejvíc překvapilo, že jsem ráno vstal a nic mne nebolí … no uvidíme jak zejtra při tréninku. (měření s Garminem jsem taky prováděl, záznam pošlu)
Kostěj
14.03.2010 21:15:51
[quote=StepanBohm]Já bych chtěl poděkovat organizátorům, závod byl super a nemam na co si stěžovat (maximálně na moji formu, ale za to asi nemůžou).
Na první ultra jsem s těma 50km spokojenej, co mě ale nejvíc překvapilo, že jsem ráno vstal a nic mne nebolí … no uvidíme jak zejtra při tréninku. (měření s Garminem jsem taky prováděl, záznam pošlu)[/quote] Si mě těch posledních pár kiláků docela chyběl.
Praha
Štefan
14.03.2010 21:46:27
[quote=milan]Take se pridavam k podekovani poradatelum a gra tulaci vsem, kteri vubec bezeli. Zejmena pak Martine a Stefanovi k osobnim rekordum. Jak jsem mel moznost sledovat, v jejich podani vypada OR na 6 h jako snadna zalezitost.
Mirek Kostlivy: me nic neuteklo, naopak. Bylo me od čtvrtka tak, ze jsem rano zvazoval, zda ma cenu abych bezel. Chtel jsem dat 60 km a zaroven se moc neznicit. Musim rict, ze trat je skvela, mnohem zajimavejsi nez v pavilonu Z.[/quote] Milane, gratuluji ke krásnému výkonu. Mne se taky zdálo, že je to pro Tebe snadné. Když si mne „kroužkoval“ tak se mi zdálo, že běžíš pořád stejně lehce.
Brno
Petr Kaňovský
14.03.2010 22:22:21
Na http://www.kanovsky.cz/…ckyultra.php?… jsem přidal vývoj Danova tempa. Zejména prvních 72 kol je pozoruhodně vyrovnaných a zbývajících 35 kol má sice zpomalení, avšak i v těch nejpomalejších kolech bylo velmi pozoruhodné a obdivuhodné.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.