Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Maminy Run chystají další republikovou šňůru

Maminy Run chystají další republikovou šňůru
foto: Maminy Run

tisková zpráva | 17.02.2015 | přečteno: 7508×

I letos se můžete zúčastnit některého z běhů pro maminky pod názvem MAMINY RUN. Nikdy nekončící štafetový běh odstartoval loni v květnu na Kladně a putoval křížem krážem po celé republice. Zúčastnilo se ho na 310 maminek, které společně uběhly 1 700 kilometrů. To už je pěkná dálka. Běželo se za každého počasí, v krásné přírodě i uprostřed měst, ale vždy v klidu a pro zábavu! UPOZORNĚNÍ: PRVNÍ DÍL SERIÁLU V DÝŠINĚ U PLZNĚ SE POSOUVÁ AŽ NA KVĚTEN!

První MAMINY RUN se běžel v rámci festivalu sportu a zdravého životního stylu českých MAMINY CUP. O obou akcích se dá hovořit jako o dítcích Jany Kastnerové, která se jimi snaží úspěšně šířit myšlenku, že zdravá maminka je dobrým vzorem svým dětem. Tuto vizi s ní podpořilo i mnoho slavných maminek, jako například Hanka Kynychová, Alena Antalová, Eva Decastelo, Kateřina Emmons, Olga Menzelová nebo Kateřina Jacques. Zapojily se ale i sportovní organizace a ženské kluby. Maminky z Fit Mami, Strolleringu, ŽENY s.r.o., Báječné ženy v běhu atd.

Z Kladna do svého rodného města Plzně přenesla štafetový kolík česká olympionička Kateřina Emmons. Od tohoto okamžiku se každých 14 dní běželo v jiném městě nebo obci za podpory primátorů a starostů. Každý běh měl specifickou atmosféru, protože mu svou tvář dala jeho patronka, prostředí nebo místní sponzor.

Petřín, Konopiště, Seč, Brněnský sportovní veletrh atd., nedá se říci, která štafeta byla nejúspěšnější nebo nejpohodovější. Všechny byly úžasné a ženy v bílých tričkách s logem nekonečna MAMINY RUN ji vždy absolvovaly s úsměvem.

V MAMINY RUN nejde o výkony, ale o to setkat se s maminkami, které mají rády pohyb a navzájem se podpořit. Na trase pět kilometrů je podporovali nejen tatínkové, ale i jejich děti, které měly připravené vlastní závody nebo se přidaly k mamkám na svých kolech, koloběžkách nebo dokonce ještě v kočárcích a bříškách.

Nikdy nekončící štafetový běh samozřejmě pokračuje i v roce 2015. Kalendář měst a obcí, které chtějí MAMINY RUN podpořit, je téměř plný. Jsme rádi, že je o štafetu velký zájem. Šiřte dál myšlenku, že aktivní maminka je dobrým vzorem svým dětem.

Připojte se k nám a podpořte nás v novém roce! Zapojená města a termíny jednotlivých běhů najdete na webu www.maminyrun.cz nebo na https://www.facebook.com/maminyrun .

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 17.02.2015 19:52:06

Víkend se pomalu blíží a s ním i první běh MAMINY RUN v roce 2015! Nikdy nekončící štafetový běh maminek odstartoval loni v květnu na Kladně a putoval křížem krážem po celé republice. Zúčastnilo se ho na 310 maminek, které společně uběhly 1 700 kilometrů. To už je pěkná dálka. Běželo se za každého počasí, v krásné přírodě i uprostřed měst, ale vždy v klidu a pro zábavu!
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.