Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Prosincový WINTER SkyRace® uvítá osobnosti skyrunningu

Prosincový WINTER SkyRace® uvítá osobnosti skyrunningu

Petr Říman | 21.11.2017 | přečteno: 4936×

Ještědský skyrace v režii Jana Dušánka se blíží, startuje se již 2. prosince a startovka překypuje zvučnými jmény z domácí skyrunningové špičky. Anka Straková, Zuzana Kocumová, Katka Matrasová, Ivana Sekyrová, Lada Štalzerová, to jsou jen některá jména v závodě žen, z mužů potvrdili účast Jiří Petr, Jiří Čípa, Pavel Brýdl, Aleš Palko, Dan Rubič, Tomáš Křivohlávek, Matěj Urbaczka, Pavel Štryncl a další.

Na druhý ročník WINTER SkyRace® je nyní přihlášeno bezmála 400 běžců na dlouhé, 21km trati a na poloviční trati stovka závodníků. Registrace jsou pořád otevřeny. Na závodníky čeká velkokapacitní vyhřívaný stan. Hladové žaludky potěší masové, vegetariánské i veganské jídlo i točené pivo. Účastníci si budou moci nechat udělat analýzu došlapu, vyzkoušet si trekingové hole a mnoho dalšího. Děti si zatím budou moci zařádit v dětském koutku.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

priman 21.11.2017 18:06:26

Ještědský skyrace v podání Jana Dušánka se blíží, startuje se již 2. prosince a startovka překypuje zvučnými jmény z domácí skyrunningové špičky. Anka Straková, Zuzana Kocumová, Katka Matrasová, Ivana Sekyrová, Lada Štalzerová, to jsou jen některá jména v závodě žen, z mužů potvrdili účast Jiří Petr, Jiří Čípa, Pavel Brýdl, Aleš Palko, Dan Rubič, Tomáš Křivohlávek, Matěj Urbaczka, Pavel Štryncl a další.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.