Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Přidejte si pohár Behej.com do online kalendáře

Tomáš Rokos | 23.02.2007 | přečteno: 11235×

Uživatelům služeb Google nabízíme možnost mít vždy po ruce nejčerstvější termínovku závodů poháru Behej.com. Nemusíte si termíny závodů nikam přepisovat a sledovat změny, to nechte na nás. Vy si jen připojte Behej.com Google calendar do svého profilu a budete mít vždy přehled. A nezapomeňte, pohár začíná již v sobotu!

Hned vedle vlastních záznamů a událostí tak máte vše připravené k plánování přípravy a třeba i rodinných výletů. Postup je velmi jednoduchý, jediným předpokladem je, že máte účet u Googlu.

Přihlaste se ke službě Calendar. Zde máte možnost si vytvořit svůj vlastní kalendář a z jakéhokoliv počítače připojeného na internet získáte přístup ke své agendě. Výhodou tohoto internetového diáře je, že si můžete připojit cizí sdílený kalendář a události z něj vidět, třeba i současně se svými, v jednom prostředí.

Pokud tedy již jste přihlášeni ke službě Calendar, napište do editovacího políčka pod nápisem „Other Calendars“ (svítí v něm nápis „Search public calendars“) text „behej.com“ a dejte Enter.

Google prohledá svou databázi a stačí již jen zmáčknout tlačítko „Add Calendar“, a ve svém internetovém diáři již vidíte všechny pohárové závody.

Ovládání diáře je velmi intuitivní. Je možné na čas třeba závody ze svého diáře vypnout – to se dělá zaškrtávátkem, které je před položkou „Pohár Behej.com“ v seznamu kalendářů. V malé rozbalovací šipce je možné každému kalendáři přiřadit svou vlastní barvu.

Tomáš Rokos