Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Pechek a Churaňová ovládli Běh Kerteamu

Daniela Havránková | 23.04.2011 | přečteno: 2147×

Pražský Běh Kerteamu pro sebe rozhodli favorité – v mužích Petr Pechek z domácího oddílu a v ženách Radka Churaňová (Lokomotiva Trutnov). Pechkův čas na osm a půl kilometru dlouhé trati činil 28:26, Churaňová dokonce zdolala rekord, když 5,7 km zaběhla za 20:29.

Na stupně vítězů dále vystoupali druhý Eddie Stewart ze Spartaku Praha 4 a třetí Miloš Smrčka z BK Říčany. Mezi ženami se kromě Churaňové nejlépe vedlo Jenny Stevens a třetí Lence Šibravové (obě z tréninkové skupiny Jana Kervitcera). Za téměř letního počasí startovalo 109 vytrvalců v hlavním závodě, jehož tradičně pohodovu atmosféru umocňovaly modro-bílé roztleskávačky.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

daniela82 žena 23.04.2011 13:43:43

Pražský Běh Kerteamu pro sebe rozhodli favorité – v mužích Petr Pechek z domácího oddílu a v ženách Radka Churaňová (Lokomotiva Trutnov). Pechkův čas na osm a půl kilometru dlouhé trati činil 28:26, Churaňová dokonce zdolala rekord, když 5,7 km zaběhla za 20:29. Startovalo se za téměř letního počasí.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.