Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Co vše najdete na tomto webu

Co vše najdete na tomto webu
foto: archív behej.com

behej.com | 06.05.2011 | přečteno: 8474×

Pokud jste na našem webu poprvé, jistě uvítáte malého průvodce jeho obsahem. Ve skutečnosti spravujeme weby dva – jeden pro rekreační běh (www.behej.com), ten druhý (www.behy.cz) je pro běžce výkonnostní a obsahuje vše o běžeckých závodech, včetně termínovky, tabulek a žebříčku.

Na oba weby chodí v součtu přes 50.000 unikátních návštěvníků měsíčně (toto číslo je tedy očištěno o navracející se návštěvníky). Ve stejném období překračuje počet zhlédnutých stránek 900.000 a je dost možné, že za květen překročíme poprvé v historii milion.

Nejvíce táhnou pochopitelně články. Na behej.com najdete obsah převážně pro začínající běžce a ty, pro které je běh příjemným doplňkem života, nikoliv však jeho středobodem. Směřujeme sem i nákupní tipy, představujeme zajímavé osobnosti, ukazujeme atraktivní maratony v zahraničí a věnujeme se otázkám zdraví.

Na behy.cz naleznete spíše odbornější témata, serioznější trénink, pozvánky a reportáže ze závodů, profily respektovaných závodníků. Seznam rubrik naleznete na obou webech v levém sloupci hlavní strany. K navigaci na sesterský web použijte záložku v záhlaví webu.

Nenechte si ujít diskuse na fóru, které více než doplňuje obsah obou webů. Naše forum je neanonymní, což zvyšuje úroveň diskusí a současně umožňuje najít nové přátele a tréninkové partnery. Pro rychlou orientaci slouží přehled nejnovějších příspěvků. Před vložením otázky nebo reakce na vybrané téma je třeba se zaregistrovat. Svůj účet pak můžete kdykoliv spravovat přes pravý horní roh jakékoliv stránky webu.

Nedílnou součástí webů je hitparáda naběhaných kilometrů, kam si pravidelně zapisuje své „úlovky“ několik stovek běžců. Ti nejlepší naběhají přes 600 kilometrů měsíčně! Pokud jste se zúčastnili některého z větších závodů, určitě naleznete své výsledky v běžeckých tabulkách a nově od letoška i v žebříčku běžců.

Začínající běžci hledající informace o tom, co a kde si nakoupit, nechť si pohrají s naším online poradcem pro výběr bot. Na sedm desítek modelů letošních kolekcí patnáctky značek je rozděleno do jednotlivých kategorií a podle zadaných kritérií sledujte, co vám počítač poradí jako nejvhodnější k nákupu. Na běžecké mapě pak najdete nejbližší obchod s vybranou značkou. Na foru (zcela dole) můžete zkontrolovat, co si o jednotlivých značkách a daném obchodu myslí ti, kteří jej již navštívili. K úspěšnému výběru snad dopomohou i naše testy a recenze.

Pokud jste ještě nenarazili na náš časopis Běhej, který vychází šestkrát do roka, můžete jím zdarma zalistovat v archívu. Předplatitelé mají k dispozici i elektronické verze jednotlivých článků, včetně bonusových. Časopis koupíte na novinových stáncích, ve sportovních prodejnách a na větších závodech.

Jste-li na Facebooku, jedním kliknutím se stanete fanouškem naší stránky a můžete tak denně dostávat tipy na zajímavé články a jiné užitečné informace. Nebo si objednejte bezplatný týdenní email s výběrem článků a tipů na nejbližší závody.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behej.com 03.05.2011 23:40:06

Pokud jste na našem webu poprvé, jistě uvítáte malého průvodce jeho obsahem. Ve skutečnosti spravujeme weby dva – jeden pro rekreační běh (www.behej.com), ten druhý (www.behy.cz) je pro běžce výkonnostní a obsahuje vše o běžeckých závodech, včetně termínovky, tabulek a žebříčku.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.