Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Diplomat vyrazí po svých z Prahy do Vyškova

Radek Narovec | 13.05.2013 | přečteno: 2744×

Velkou lásku k vytrvalostním sportům chce koncem května demonstrovat britský diplomat svým ultraběhem z Prahy do Vyškova. 43letý Tim Voase, zástupce velvyslance Spojeného království, tak urazí 260 km během pouhých tří dnů.

„Běhá každý den do práce a každý den po práci, běhá o víkendech a rád překonává sám sebe. Svůj květnový běh by navíc rád spojil se sbírkou na charitu,“ říká o svém kolegovi Eva Gecko z britské ambasády. Do Prahy Tim přišel loni v létě. Tedy přesněji přijel, cestu z Londýna do české metropole totiž absolvoval stylově – na kole.

Více informací o jeho cestě naleznete na zvláštní webové stránce nebo můžete Timovi vyjádřit sympatie na Facebooku.

Tim, který dříve působil v armádě a má zkušenosti z Balkánu, Afghánistánu či Falklandských ostrovů, vybíhá 25. května a poběží přes Čáslav a Náměšť nad Oslavou. Bude moc rád, když se k němu aspoň na kousek cesty přidáte.

„Poběžím více než dva maratony denně, tři dny za sebou, abych uctil památku britských vojáků, kteří zemřeli při leteckém neštěstí v Náměšti nad Oslavou. Koncovou stanicí je vojenská základna Vyškov, kde spolu pracují čeští a britští vojáci,“ uvádí Tim na své stránce.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Radek Narovec muž 13.05.2013 13:49:10

Velkou lásku k vytrvalostním sportům chce koncem května demonstrovat britský diplomat svým ultraběhem z Prahy do Vyškova. 43letý Tim Voase, zástupce velvyslance Spojeného království, tak urazí 260 km během pouhých tří dnů.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.