Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

V Ostravě se poběží na haldu i na koncert

V Ostravě se poběží na haldu i na koncert
foto: archív

Salomon Trail Running Cup | 07.07.2015 | přečteno: 2465×

Salomon Citytrail Ostrava je název nového závodu, který v sobotu 18. července provede běžce severomoravskou metropolí. Další díl Salomon Trail Running Cupu nabídne 13kilometrovou trasu vedoucí z industriálního areálu Dolních Vítkovic, podél řeky, na hrad, k centru města, na haldu Ema a zpět. Převýšení činí 220 metrů a nejtěžší stoupání má 16,5%.

Spolupráce s hudebním festivalem pak přináší všem účastníkům – pouze na základě přihlašovacího mailu – slevu 410 Kč na sobotní vstupenku na festival. K tomu se v tombole budou losovat i další. A jen připomeňme, že letos tu vystoupí Björk, Kassabian nebo St. Vincent.

Salomon Citytrail Ostrava přinese kompletní závodnický servis jako všechny podniky STRC – tedy cílovou medaili, sms s časem a umístěním, elektronický certifikát, profifotografii z trati, možnost hlídání dětí v průběhu závodu – takže partneři mohou vyrazit i do závodu dvojic či štafet, nebo jídlo a pití v cíli. To vše za přijatelné startovné.

„Jsme sami zvědaví, jak tohle spojení běhu s možností návštěvy velkého koncertu běžce zaujme,“ říká hlavní pořadatel Martin Dvořák, jehož tým chystá v rámci festivalu pro jeho účastníky i další pohybové aktivity.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

p30etr muž 07.07.2015 13:59:12

Ani o prázdninách nekončí běžecká sezona. Anebo jinak: v době dovolených vyražte za neobvyklým zážitkem. Salomon Citytrail Ostrava v době největšího hudebního festivalu v zemi Colours se jím jistě stane. Sobota 18. července se blíží!
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.