Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Motolské jamky rozdělí běh mužů a žen

Salomon Trail Running Cup | 29.10.2015 | přečteno: 3772×

Vzhledem k obrovskému zájmu běžců o start museli pořadatelé nedělního Běhu přes motolské jamky v Praze upravit časový plán závodního dne. „Pro větší komfort závodníků Běhu přes motolské jamky bude start hlavního závodu na 8 km rozdělen zvlášť na ženy a muže,“ říká Martin Dvořák z pořadatelského týmu. Start žen proběhne v plánovaných 12.50 a start mužů bude ve 13.50.

„Doufáme, že tuto změnu, kterou jsme v rámci pořadatelského výboru zvažovali, zejména vzhledem k délce jednoho okruhu 2 km, přijmete kladně a že vás posunutí startu mužů příliš časově neomezí. Předem děkujeme za pochopení a budeme se snažit připravit Vám pro závod co nejlepší a nejregulérnější podmínky,“ dodává.

Další info a přihlášky naleznete na webu.

Komentáře (Celkem 1)

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

STRC muž 29.10.2015 12:47:00

Vzhledem k obrovskému zájmu běžců o start museli pořadatelé nedělního Běhu přes motolské jamky v Praze upravit časový plán závodního dne. „Pro větší komfort závodníků Běhu přes motolské jamky bude start hlavního závodu na 8 km rozdělen zvlášť na ženy a muže,“ říká Martin Dvořák z pořadatelského týmu. Start žen proběhne v plánovaných 12.50 a start mužů bude ve 13.50.
Odkaz na článek

avatar

Akad.25 muž 31.10.2015 10:59:36

Tak jsem velmi zvědav ,aj bych si vsadil,kdo z těch mladych běžec.talentu na Motole porazi Sequentovo běžec.neželízko-J.H. bt mu tento typ krossu dost sedí,leč i jini talent.jsou i dobří a maj na to jej porazit…mam svuj tip.....opět jsem si musel přečíst jeden rozhovor na w.dlouhyběh..a měl jsem opět po náladě,jak mě dotyčný svym stupido komentářem jen irritoval..na­ivní,neznaly a trošku i mentalně trapny komentář..ale držím pěsti svemu favoritovi na zítřek…snad mu ukaže v cili zada…

Motto: Myslel jsem při běhu,že umírám..omyl,jen jiné vnímání nepříjemných pocitů... a tak jsem opět začal běhat..výhra!!
Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.