Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Salomon hodlá pokračovat ve svém poháru s jinými závody

Salomon Trail Running Cup | 16.01.2016 | přečteno: 2913×

Seriál závodů Salomon Trail Running Cup bude v roce 2016 realizován vlastníkem série AMER SPORTS Czech Republic s.r.o. ve spolupráci se společností Petr Čech Sport s.r.o. ze skupiny Sport Invest Group. Salomon Trail Running Cup se tak v portfoliu realizovaných akcí zařadí mezi jiné známé projekty společnosti Petr Čech Sport s.r.o., jakými jsou např. Kolo pro život, Stopa pro život či Enduro serie.

Tato nová spolupráce povede k dalšímu zvýšení atraktivity naší série a těšit se můžete na zcela nové lokality – jak pro běhy v terénu, tak pro trailové běhy ve městech. Momentálně pracujeme na finalizaci termínové listiny, kterou v brzké době zveřejníme. Závěrem informujeme, že společnost AMER SPORTS Czech Republic s.r.o. a její značka Salomon nemá nic společného s novou konkurenční sérií závodů Kilpi Trail Running Cup.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 16.01.2016 19:34:55

Seriál závodů Salomon Trail Running Cup bude v roce 2016 realizován vlastníkem série AMER SPORTS Czech Republic s.r.o. ve spolupráci se společností Petr Čech Sport s.r.o. ze skupiny Sport Invest Group. Salomon Trail Running Cup se tak v portfoliu realizovaných akcí zařadí mezi jiné známé projekty společnosti Petr Čech Sport s.r.o., jakými jsou např. Kolo pro život, Stopa pro život či Enduro serie.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.