Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Trénujte stabilitu. Při běhu se vám to vrátí

Trénujte stabilitu. Při běhu se vám to vrátí
foto: Martin Symon

Dagmar Lisá (Mostecká) | 01.11.2012 | přečteno: 7962×

Přichází období, které je pro mnoho lidí běžecky spíše chudé. Mnozí si dávají pauzu nebo se chtějí věnovat i jiným pohybovým aktivitám. Zároveň je obdobím, kdy nemusíme ladit formu na závody, a tak se můžeme věnovat jiným, dlouhodobějším cílům. Co takhle se zaměřit na své zdraví? Přesněji na to, aby vás v sezoně nepřekvapilo nějaké přetížení či zranění? Je možné cvičit cíleně tak, abyste si odstraňovali svou svalovou nerovnováhu, protahovat se, ladit běžecký styl, který bude šetrnější, a také cvičit na nestabilních plochách. CELÝ ČLÁNEK KOUPÍTE V ONLINE TRAFICE ZA 9,90 KČ.

Chceš číst dále?

Celý článek je pouze pro předplatitele časopisu Běhej. Předplatné začíná již na 282 Kč. Pokud jím jste, patrně nejste přihlášeni. Je také možné, že Váš přihlašovací účet není propojen s předplatným. To jednoduše učiníte zde. V případě potíží nás kontaktujte na casopis@behej.com.