Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Inzerát na sponzora

Tereza Rozehnalová | 26.10.2007 | přečteno: 9964×

Jsem běžec, rodu ženského, pro mě ideálního věku, ještě přijatelného vzhledu a téměř optimálních běžeckých výsledků, hledající sponzora. Ne, není to nutnost, manžel ještě neprotestuje a plně financuje mé běžecké i neběžecké potřeby a přání, ale proč to nezkusit. Určitě to potěší nejen jeho.

Na rozdíl od lecjaké rychlonožky můžu nabídnout prostor, který je v oblasti hrudi vyvýšený, tzn. zvýrazněný a lépe čitelný. Plocha dostatečná. Logo sponzora bude viděno déle, neb na trati závodů se zdržuji více než vítěz a jeho skupinka. Časově zvýhodněno. Bude viděno zřetelněji, běžím klidným, avšak pro mě charakteristickým způsobem, přitahujícím zraky kolemstojících.

Místa výběhů jsou různorodá. Občas běhám po městských parcích, popřípadě ulicích či příměstských oblastech, někdy zavítám do lesů a luk Vysočiny a někdy na běhátko do fitness klubu. Což dokazuje, že prezentace bude dostatečná ve všech směrech.

Jsem ochotna s natupírovanou hlavou a úsměvem posnídat 2 sušenky a tvářit se, že mi tato vydatná strava dodá kalorie na zvládnutí 20 a více kilometrů, aniž by žaludek vydával příšerné zvuky a tělo se hroutilo pod nedostatkem živin. Možná přesvědčím i děti, aby se tvářily, že ta čistě bílá trička nejsou nová, ale pořádně vypraná. A bez namáčení. Nebo se ponesu „jak pětikačka do záložny“ a budu tvrdit, že nic nemusím, neb jsem proti všemu a všem pojištěná.

Ze sponzorských darů pak můžu třeba financovat osobního trenéra. Jen ještě nevím, zda mladého, osvaleného, za kterým poběžím. Nebo staršího, zkušenějšího, před kterým raději poběžím.

Možná mi poradí, jak se poprat s těmi ÚSEKY. Zatím se mi o nich ještě nezdá, ale to klidně může přijít. Na druhou stranu si říkám, že pokud to šlo bez nich doposud…..

Dobrý by byl i masér. Ale ne ten, který jednou masíroval kamarádku. Šla za ním s prosbou, že ji bolí záda. Hned v úvodu ji překvapil tím, že si měla lehnout na záda. Pak ji půl hodiny píchal propiskou do chodidel a tvrdil, že to je speciální akupunktura a pomáhá. No nepomohla. Kamarádka nejen že nemohla hnout zády, ale ani pořádně další 3 dny chodit.

Už to mám. Kuchař to bude. To bude pohodička. Připraví pěkně salátky, masíčka, polívečky a třeba i dětem. To se to bude hubnout. A co teprve běhat… Nicméně než se přihlásí první sponzoři, nasadím své super duper plastik elastik fantastik botky, půjdu zahýbat tělem a přitom vymyslím, čím ty hladové krky nasytím dnes.

Ze sponzorských darů si také pořídím třeba novou běžeckou výbavu, anebo soustředění v teplých krajích. Kdo by si nejel v zimních plískanicích nahřívat kosti do tropů, koupat se v moři a při tom občas běhat? Já kdykoliv. Sponzorům slibuji, že pak pravdivě popíšu, jaký to mělo konečný účinek na další maratonský čas či celkovou fyzickou kondici.

A nakonec rýpnutí do pochybností váhajících sponzorů. Mladí, svěží a zdatní jedinci tolik nepotřebují, ba právě naopak, ti své časy zaběhnou kdykoliv. Do střední a starší generace by se mělo investovat, aby své tělo udrželi v patřičné kondici.

Číslo bankovního účtu sdělím zájemcům e-mailem, a to až po upozornění banky na náhlý větší přísun nejen korun :o).