Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Keňané zdolali 2Hrady nejrychleji

tisková zpráva | 28.09.2014 | přečteno: 5506×

V Bradlecké Lhotě se v sobotu sešla česká vrchařská špička, ke které se připojilo i několik keňských závodníků mířících na nedělní Běchovice. Po několika deštivých dnech byla trať 2Hradů v lesních úsecích blátivější. V mužské kategorii zvítězil v traťovém rekordu Kimaijo Hillary Kiptun časem 26:13.

Získával především na asfaltových úsecích, v samotných výbězích terénem běžel tempo podobné našim vrchařům. Za ním doběhli jeho kolegové z týmu, Rop Kibet a Gilbert Kipkosgei.

Jako čtvrtý protnul cílovou pásku 20 vteřin po něm Robert Krupička. Ten běžel až pod poslední kopec společně s O ndrou Fejfarem, který byl nakonec celkově pátý před šestým Janem Havlíčkem. Sedmé místo patřilo Jiřímu Magálovi. Do desítky se vešli ještě Martin Berka, Lukáš Pomezný a Radim Berka.

V ženách vyhrála také keňská závodnice, juniorka Nancy Nzisa. Za rekordem tratě zaostala o pět vteřin. Jeho držitelka, Táňa Metelková, obsadila druhé místo před juniorskou reprezentantkou Terezou Korvasovou a Renatou Hájkovou z Úpice.

V závodě na 1.500 metrů přivedl pole šesti desítek žáků a žákyň do cíle Ondřej Metelka. Jeho čas 5:19 je o dvě vteřiny lepší než stávající traťový rekord.

Výsledky: https://docs.google.com/spreadsheet/pub?…

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 28.09.2014 12:34:22

V Bradlecké Lhotě se v sobotu sešla česká vrchařská špička, ke které se připojilo i několik keňských závodníků mířících na nedělní Běchovice. Po několika deštivých dnech byla trať v lesních úsecích blátivější. V mužské kategorii zvítězil v traťovém rekordu Kimaijo Hillary Kiptun časem 26:13.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.