Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Oblíbený běžecký závod Triexpert Vokolo priglu se nezadržitelně blíží

Oblíbený běžecký závod Triexpert Vokolo priglu se nezadržitelně blíží
foto: Vokolo príglu

komerční prezentace | 25.09.2017 | přečteno: 6161×

Již 7. října se postaví na startovní čáru davy nadšených běžců z celé České republiky i zahraničí. Dobrá organizace, výzva a zajímavá a krásná trať. To je to, co běžce zajímá. A tohle všechno může Triexpert Vokolo priglu svým účastníkům na 14,1 km dlouhé trati nabídnout. Nádherné prostředí Brněnské přehrady přitahuje celoroční pozornost Brňanů i obyvatel širokého okolí. To místo má v sobě genius loci, ať už sem zavítáte v průběhu jakéhokoliv ročního období. Podzimní termín navíc dodává přehradě nádherné zabarvení.

Letošní novinkou pro vegetariány to bude bezesporu rozšíření pozávodního menu o vegetariánskou verzi. „Loni jsme zapracovali na jídle a díky spolupráci s restaurací BUTCHER´ S si závodníci mohli vychutnat výborný steak. Přišlo nám však mnoho žádostí o zařazení vegetariánské varianty. Letos jim proto vyjdeme vstříc,“ říká Petr Božek, ředitel závodu.

Zajímavou novinkou, která nenechá asi nikoho chladného, bude běžecká seznamka. Každý účastník letos obdrží modrý a červený náramek. Pokud si na závod nasadí červený, dá tím najevo, že je volný a rád se seznámí. Naopak modrý říká: „nech to plavat, jsem zadaný“. „Uvědomili jsme si, že najít partnera, který rád běhá a sdílí podobný náhled na svět, není jen tak. Běžecký závod k seznámení tak přímo vybízí. „Známe několik příběhů z minulých ročníků, které skončili dokonce svatbou, tak uvidíme, jestli se jejich počet letos nerozšíří,“ říká s úsměvem Jan Huppert, koordinátor závodu.

Pro naplnění kapacity musela být i letos registrace předčasně uzavřena. Na startu se tak opět postaví na 2000 běžců.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

komerce 27.09.2017 13:44:26

Již 7. října se postaví na startovní čáru davy nadšených běžců z celé České republiky i zahraničí. Dobrá organizace, výzva a zajímavá a krásná trať. To je to, co běžce zajímá. A tohle všechno může Triexpert Vokolo priglu svým účastníkům na 14,1 km dlouhé trati nabídnout. Nádherné prostředí Brněnské přehrady přitahuje celoroční pozornost Brňanů i obyvatel širokého okolí. To místo má v sobě genius loci, ať už sem zavítáte v průběhu jakéhokoliv ročního období. Podzimní termín navíc dodává přehradě nádherné zabarvení. SOUTĚŽ O VOLNÉ STARTOVNÉ PROBÍHÁ POUZE DNES
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.