Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Rodinný seriál Běžíme na Hrad startuje na Točníku, do 12. března je levnější

Rodinný seriál Běžíme na Hrad startuje na Točníku, do 12. března je levnější
foto: Běžíme na hrad

Běžíme na hrad | 08.03.2018 | přečteno: 3614×

Řešíte dilema, jak rozdělit čas mezi běh a rodinu? Spojte obojí dohromady! Rodinný seriál Běžíme na hrad letos vstoupí do 5. ročníku, v kterém má připraveno pět zastávek na českých a moravských hradech. Přijďte si zaběhat, pokořit hradby, navštívit hrad a hlavně zažít spoustu legrace s celou rodinou! Seriál začíná na jaře prvním závodem Běžíme na hrad Točník 12. 5., pokračuje 2. 6. na hradě Bouzov a 23. 6. na Kunětické hoře.

Po prázdninové pauze se opět setkáme 22. 9. na hradě Loket a celé hradní dobrodružství bude završeno 6. 10. na hradě Veveří.

Registrace ke všem závodům seriálu už běží v plném proudu a ten kdo si s přihlášením a platbou startovného pospíší do 12. 3., má možnost se registrovat za zvýhodněnou cenu. Stejně tak je možné zakoupit i permanentku buď na celý seriál, či si zvolit jinou kombinaci.

Registrovat se můžete online na webových stránkách www.bezimenahrad.cz, kde naleznete veškeré aktuální informace k jednotlivým závodům. Ti, co se registrují na jednotlivých hradech mezi 250 prvními účastníky na Pětce nebo Patnáctce, získají navíc v rámci startovního balíčku seriálové tričko. Dále v rámci startovného každý obdrží účastnickou medaili, slevu na vstup na hrad, zařazení do tomboly, hrací kartu Tajemství hradu, lístek do úschovny, diplom ke stažení, jméno na startovním čísle a spoustu dalších dárků od partnerů seriálu.

Běžíme na hrad nabízí velmi atraktivní závodní tratě v krásné přírodě s impozantními výhledy, kterým povětšinou dominuje samotný hrad. Tratě vedou po lesních a polních cestách v kombinaci s občasnými asfaltovými úseky. Profily tratí jsou různorodé. Tratě některých hradů jsou spíše kopcovitější s větším stoupáním, zatímco jiné charakterizuje rovinatější profil. Závěrečnému stoupání a zaslouženému proběhnutí cílovou branou na hradě se však nikdo nevyhne!

Seriál je koncipován tak, aby si na své přišli běžci všech výkonnostních i věkových kategorií. Zaběhat si s námi může opravdu každý a to i ti nejmenší. Běžecké tratě zakončené u bran hradu nabízí hned několik tras na výběr. Pro dospělé a mládežníky (10 – 15 let) je připraven závod na 5 km „Pětka“, pro dospělé a juniory (16+) závod na 15 km „Patnáctka“ a pro vaše ratolesti jsou tu Dětské závody, kde mohou závodit děti od 3 do 15 let. Závody pro děti jsou připraveny v různých délkách odpovídající aktuálnímu věku dětí (100m, 300m, 600m a 1200m).

Seriál Běžíme na hrad stírá časté dilema, jestli běžet závod nebo strávit víkend s rodinou a v tom je do jisté míry unikátní. Program je připraven tak, aby si den plný zábavy užili jak běžci, děti tak i ti, kteří neběhají, ale svého rodinného závodníka jenom doprovázejí. Kromě běžeckých závodů můžete navštívit hrad či si užít bohatý doprovodný program v zázemí závodu: kvíz Tajemství hradu, Pohádková cesta, dětské soutěže od našich partnerů, šermířská vystoupení či si okusit, jaké to asi bylo být rytířem a “zaběhnout“ si ČTVRTKILÁK v brnění.

Během jednotlivých závodů seriálu sbíráte za dosažené výsledky body, které se započítávají do celoroční soutěže. Dále ve spolupráci s partnerem Hypoteční bankou je připravena týmová soutěž – Rodinný běh Hypoteční banky, kterého se můžete zúčastnit závodíte-li jako rodina (jeden z členů rodiny musí být mladší 15 let – rozhoduje rok, nikoliv datum narození). Vyhrává ta rodina, která dosáhne nejmenšího součtu pořadí tří nejlepších umístění nezávisle na délce trati. Pokud dosáhnou rodinné týmy stejného výsledku, rozhoduje o pořadí lepší výsledek nejmladšího člena týmu.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Bezime na hrad muž 08.03.2018 08:24:04

Řešíte dilema, jak rozdělit čas mezi běh a rodinu? Spojte obojí dohromady! Rodinný seriál Běžíme na hrad letos vstoupí do 5. ročníku, v kterém má připraveno pět zastávek na českých a moravských hradech. Přijďte si zaběhat, pokořit hradby, navštívit hrad a hlavně zažít spoustu legrace s celou rodinou! Seriál začíná na jaře prvním závodem Běžíme na hrad Točník 12. 5., pokračuje 2. 6. na hradě Bouzov a 23. 6. na Kunětické hoře.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.