Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

adidas Runners se poprvé utkají s elitními běžci, podpořit je můžete i vy

adidas Runners se poprvé utkají s elitními běžci, podpořit je můžete i vy
foto: adidas Runners

adidas Runners | 27.04.2022 | přečteno: 2170×

Blíží se pražský maraton, nejen individuální, ale i v týmovém pojetí The Battle of the Teams. A protože je známá věc, že ve více lidech se to lépe táhne, letos poprvé může každý účastník maratonu přispět svým výsledkem jednomu z týmů a pomoci mu tak k vítězství. Váš uběhnutý výsledek se pak pomocí unikátního bodového systému započítá k bodům vybraného týmu. Poprvé v historii bude závodit i tým běžecké komunity adidas Runners, který si vaši podporu rozhodně zaslouží.

Revoluční projekt Runczech Battle of The Teams, který letos obohatí maratonský závod, dělá z tradičně individuální disciplíny týmový sport. Do pěti týmů z celkové šestky byli rozdělení elitní runneři z celého světa. Šestý tým je ale přeci jen trochu jiný – je jím běžecká komunita adidas Runners, která zvolila ze svých řad ty nejlepší běžce z Evropy, aby závodili v týmu a pokusili se překonat elitní běžce. Bez vaší pomoci to ale nebude snadné, proto se zapojte do inovativního konceptu letošního maratonu a pomozte svým časem a body vybranému týmu k výhře.

Jak můžete podpořit svůj tým

Každý z vás během registračního procesu na maraton nebo na svém vytvořeném profilu může vybrat tým, který chcete podpořit. Adidas Runners poběží pro neziskovou organizaci Jahoda, která provozuje nízkoprahové kluby a terénní program pro děti a mládež, školky a jesle a komunitní rodinná centra, také organizujeme volnočasové, vzdělávací, kulturní a sportovní aktivity. Kromě podpory Jahody dostanete také super tričko, pozvánky na všechny tréninky, testovačky běžeckých bot a další aktivity. A když přijde štěstí a budete 50. / 100. / 150. / 200. / 250. účastník týmu adidas Runners, vyhrajete nové běžecké boty Solarglide 5 pro váš každodenní běh.

Adidas Runners totiž žijí heslem IMPOSSIBLE IS NOTHING a věří, že všechno je možné, tedy i vyhrát Batle of The Teams. Protože pomocí běhu lze měnit životy a překonávat sami sebe. Ne nadarmo je kapitánkou týmu adidas Runners influencerka a gólmanka prestižního klubu Paris Saint-Germain a národního týmu Bára Votíková jako člen party sportovců, kteří do toho jdou tělem i duší, stejně jako ona. Bára věří, že když něčemu dáme každý den kus sebe, dosáhneme čehokoliv!

V každém týmu budou čtyři běžci bodově ohodnoceni za své výkony (každý tým má také dva náhradníky pro případ, že by někdo nepřijel nebo se zranil) a k nim se poté přidá průměr dosažených časů všech ostatních běžců, kteří podporují vybraný tým. Pokud navíc profesionál zaběhne osobní rekord, získá pro svůj tým extra tříprocentní bodový bonus.

Neběžíte, ale někdy poběžíte?

A pokud je maraton teprve vaším budoucím cílem, připojte se ke komunitě adidas Runners Prague a užijte si zdarma výběhy, speciální eventy, funkční tréninky, jógu i workshopy – jednoduše s nimi se nudit nebudete.

Může přijít kdokoli, začátečník, pokročilý i zkušený matador, stačí se přihlásit přes aplikaci ADIDAS RUNNING, najít komunitu a žádná ze super aktivit adidas Runners Prague už vás nemine.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 27.04.2022 14:33:26

Blíží se pražský maraton, nejen individuální, ale i v týmovém pojetí Battle of the Teams. A protože je známá věc, že ve více lidech se to lépe táhne, letos poprvé může každý účastník maratonu přispět svým výsledkem jednomu z týmů a pomoci mu tak k vítězství. Váš uběhnutý výsledek se pak pomocí unikátního bodového systému započítá k bodům vybraného týmu. Poprvé v historii bude závodit i tým běžecké komunity adidas Runners, který si vaši podporu rozhodně zaslouží.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.