Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

POZVÁNKA: 10 důvodů, proč v létě běžet s ČEZ RunTour

POZVÁNKA: 10 důvodů, proč v létě běžet s ČEZ RunTour
foto: ČEZ RunTour

ČEZ RunTour | 08.07.2022 | přečteno: 1635×

Běhání. Výlety. Rodina. A hlavně společné zážitky. To všechno se propojí na letních závodech ČEZ RunTour, kde bude opět platit, že #JERADOSTBĚŽET. O prázdninách zavítá oblíbený běžecký seriál do Olomouce (16. července) a Karlových Varů (27. srpna). Kde poběžíte vy?

1. Letní běžecká pohoda

Slunce, poznávání nových míst, přátelé… Prostě pohoda. To všechno patří k prázdninám, ale pro ČEZ RunTour je tahle atmosféra charakteristická na každém závodě. V létě to ovšem platí dvojnásob. Postavte se na start a užijte si závod, kde se běžci vzájemně podporují, kde diváci fandí a kde si závodní lokalitu užívá celá rodina!

2. Medaile, jakou ještě nemáte

Každá finisherská medaile na závodech ČEZ RunTour je originální, proto vám žádná nesmí chybět. V Olomouci vám v cíli na krk pověsí růžovou, z Karlových Varů si odvezete světle zelenou. Tahle kovová, oboustranná a speciální stuhou ozdobená památka vám bude připomínat úžasný zážitek ze závodu.

3. Masáž i skvělé jídlo jako odměna

Po doběhu si zasloužíte odměnu. A pořadatelé ČEZ RunTour ji pro vás mají. Zajděte si na masáž od Nadace Leontinka, dobijte energii ve stánku českého výrobce sportovních doplňků Edgar power anebo si dopřejte úžasné jídlo v modrožlutém stanu LIDL, kde na vás čeká třeba losos, palačinky nebo výborná káva.

4. Malé děti, ale velká radost

Ze závodů ČEZ RunTour odcházejí velcí i malí běžci s rozzářenýma očima. V Olomouci i v Karlových Varech se děti mohou postavit na start Rákosníčkových běhů na 500 a 1000 metrů. Až poběžíte svůj závod, můžete je svěřit do dětského koutku, kde pro ně budou připravené hry a zábava. Nebo si třeba můžete společně vyzkoušet lezeckou stěnu.

Tři důvody pro ČEZ RunTour: Olomouc

5. Oáza klidu v centru Olomouce

Epicentrem olomouckého závodu jsou Smetanovy a Čechovy sady, které leží hned vedle sebe a které jsou v hanácké metropoli zelenou oázou klidu. Budova restaurace s fontánou, která byla postavena jako lázeňský pavilon, tu doslova navozuje pohodovou atmosféru. A navíc, nově letos proběhnete i známým pavilonem A!

6. Ve stínu stromů

Stín má v horkých dnech cenu zlata. Olomoucké parky vám ho poskytnou dostatek. Ve stínu širokých korun stromů a kolem rozlehlých travnatých ploch je příjemnější nejen běh, ale především regenerace po závodě, kdy odložíte boty, natáhnete si nohy do trávy a vychutnáte si zaslouženou odměnu.

7. Osobní rekordy se otřesou v základech

V Olomouci je pro vás připravena nejen krásná, ale také rovinatá trať, která nahrává velmi rychlým časům. Pokud se tedy chystáte letos zaútočit na osobní rekord na tří, pěti nebo desetikilometrové trati, ČEZ RunTour: Olomouc je vaše šance!

Tři důvody pro ČEZ RunTour: Karlovy Vary

8. Nádhera, kterou ocenilo UNESCO

Lázeňské centrum Karlových Varů obdivuje celý svět, proto je od loňského roku na seznamu světového dědictví UNESCO. Poběžíte kolem Mlýnské i Tržní kolonády, dopadnou na vás kapky ze slavného Vřídla, oči nebudete moci spustit z lázeňských domů i nádherných historických budov v okolí říčky Teplé.

9. Místo, které vás dobije energií

Podle pověsti objevil léčivou sílu zdejších pramenů Karel IV., který pak nechal na západě Čech zbudovat první lázně. Ať už se jedná o skutečnost, nebo romantickou pověst, jisté je, že Karlovy Vary jsou přímo stvořené pro regeneraci. Síly můžete nabrat ve wellness, v lázních nebo třeba jen při procházce nádherným lázeňským centrem.

10. Víc závodů, víc zážitků

Vezměte rodinu a vyrazte objevovat nové závody i nová místa. Pokud se registrujete do Olomouce i do Karlových Varů (nebo na dva jiné závody), dostanete slevu na startovné 50 Kč za každé město, dohromady tedy 100 Kč. Více informací najdete na webu www.run-tour.cz, kde se můžete registrovat nejen do Olomouce a Karlových Varů, ale i na ostatní letošní závody ČEZ RunTour.

Kalendář ČEZ RunTour 2022

2. dubna: České Budějovice

7. května: Brno

28. května: Ústí nad Labem

11. června: Ostrava

25. června: Kopřivnice

16. července: Olomouc

27. srpna: Karlovy Vary

24. září: Praha

15. října: Pardubice

Váš běh pomůže i jiným

Závodníci ČEZ RunTour neběhají pouze za sebe, ale svou účastí zároveň pomáhají dobré věci. A to hned dvakrát! Padesát korun z každého startovného putuje na konto Nadace Leontinka, která pomáhá nevidomým. Zároveň máte možnost své závodní i tréninkové běhy absolvovat s aplikací EPP Pomáhej pohybem, ve které Skupina ČEZ vytváří projekty speciálně pro ČEZ RunTour. Za své aktivity získáváte body, za které pak Nadace ČEZ zasílá finanční prostředky tam, kde jsou potřeba nejvíc. Na každý letošní závod je vytvořen v rámci aplikace speciální projekt, který pomáhá některému dětskému domovu v kraji, kde se konkrétní závod koná.

#JERADOSTBEZET

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

runtour1 muž 08.07.2022 13:05:20

Běhání. Výlety. Rodina. A hlavně společné zážitky. To všechno se propojí na letních závodech ČEZ RunTour, kde bude opět platit, že #JERADOSTBĚŽET. O prázdninách zavítá oblíbený běžecký seriál do Olomouce (16. července) a Karlových Varů (27. srpna). Kde poběžíte vy?
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.