Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

<em>Lidi, bojkotujte Pražský maratón!</em>

behej.com | 06.05.2007 | přečteno: 11442×

To zas bude v Praze o víkendu bordel. Kravál, zavřený ulice, poházené kelímky, vřeštící manželky, upocení běžci, no hrůza. Zaslal jsem magistrátu petici podepsanou všemi slušnými lidmi od nás z domu, aby se tomu už jednou udělala přítrž. Ale vrátilo se mi to zpátky, že prej to není komu doručit, že Bém běhá někde po horách. Všichni se zbláznili.

Byl jsem se loni na to podívat. Na startu stála banda vyklepanejch hubeňourů, v cíli ještě hubenějších a navíc s připitomělým výrazem blaženosti. Cpete se kosmickou stravou a přitom restaurace zejou prázdnotou a vrchní ze zoufalství nabízej pivo zadarmo v ulicích. No vzal jsem si jich osm, ale tím si mne nezískáte.

V televizi byl teď ten Ital, co to celý spískal. Každej rok si říkám, kdy už s tím cirkusem potáhne někam do Běloruska a on furt nic. Jeden rok už to vypadalo nadějně, ulice bez Čechů, jen pokřikující Italové. Ale loni se to nějak zvrtlo. Proboha, snad nezačnou Češi fandit běhu? Proč? Kdo naposledy někde něco v zahraničí vyhrál?!? 

Dobře to dělá Česká telka. Kouknul jsem letos na půlmaraton a usnul jak nemluvně už na desátým. To je ono, budu si běh pouštět před spaním a ani si k tomu nemusím otvírat lahváče!

Běžci, píšu vám sem na to vaše bjehni, mějte rozum. Běh není zdravej, nalítli jste všem těm reklamám. Kdo to kdy viděl běhat slušnýho člověka po poli v elasťákách? Akorát dobře plašíte ptáky, cha chá!!!

S pozdravem Nebehej.com

Jarda Povaleč

P.S.: Autem dám maraton za dvacet!