Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

TYPOLOGIE BĚŽCŮ: Teoretik

Stanislav Blaha | 26.05.2007 | přečteno: 10387×

Fyziologii a anatomii ovládám lépe než studovaný doktor, mikrocykly a makrocykly sypu z rukávu. Chyby v technice běhu odhalím okamžitě. Počítač mám nacpaný daty, tabulkami a grafy, v nichž sleduji svou výkonnost. 

Tréninkový plán mám rozepsaný na čtyři roky dopředu. Tréninkové jednotky jsem si sestavil přísně vědecky na základě měření koncentrace laktátu, aerobní kapacity a tepové frekvence. Provádím strečink, vyklusávám, rehabilituji a posiluji podle nejnovějších poznatků.

Zpaměti odříkám všechny olympijské vítěze v maratonu. Nepřekvapíte mě dotazem na světový či národní rekord v kterékoliv běžecké disciplíně. Životopis Emila Zátopka, Abebe Bikily či Pauly Radcliffové odříkám lépe než jejich nejbližší. Znám tratě všech velkých světových maratonů.

Vyjmenuji přednosti i nedostatky posledních modelů běžeckých bot, poradím vám, jaké si koupit spodní prádlo a který sport-tester je pro vás ten nejlepší. Znám obsah živin a energie ve všech potravinách, jídelníček mám dokonale vyvážený a každou porci jídla odvažuji na gramy přesně. V mých postupech nenajdete jedinou chybu.

Tak proč mi to sakra neběhá?!?

Stanislav Blaha


Z dalších dílů: Podivín, Reklamní produkt, Chrt, Pohodář, Veterán, Ultras, Mudrc, Černý panter.

Pro další díly mě inspirujte, stačí název či charakteristika jednou větou.