Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Hradcem Králové proběhne 600 Santa Clausů

tisková zpráva | 11.12.2014 | přečteno: 5306×

Seriál nočních běžeckých závodů GP Batteries Night Run 2014 se vrací do Hradce Králové tentokrát jako Christmas Night Run. V sobotu 13. prosince bude centrum východočeské metropole patřit běhu, připraven ale bude večer plný zážitků pro všechny účastníky i diváky.

Rostoucí popularita běhu ukazuje na příznivý fakt, že lidé chtějí něco dělat pro své zdraví. Někdo chce zhubnout, jiný se chce dostat do kondice, jiný si během zase čistí hlavu od předvánočního stresu. Byť s různými pohnutkami, ale se stejným cílem si mohou příznivci tohoto sportu užít atmosféru nočního města, a to díky speciálnímu nočnímu běžeckému závodů Christmas Night Run 2014. A přitom všem udělat i něco pro své zdraví a také přispět na dobrou věc.

Christmas Night Run 2014 míří do východočeské metropole. Hradec je město běžců, o čemž svědčí i hojná účast při GP Batteries Night Run který proběhl v dubnu tohoto roku. Tentokrát se ale sportovci mohou do ulic města vydat v úplně jiné atmosféře: za svitu vánoční výzdoby a čelovek.

Seriál nočních běžeckých závodů GP Batteries Night Run 2014 je novinkou letošního roku. Jeho předchozích zastávek v Ostravě, Brnu, Praze, Olomouci a Českých Budějovicích se účastnili tisíce běžců různých věkových i výkonnostních kategorií, kteří si vychutnali atmosféru potemnělého města. A velký zájem očekávají organizátoři i na Christmas Night Run v Hradci Králové.

Zázemí akce bude na Náměstí Svobody v Hradci Králové. Poběží se proti proudu řeky Labe, přeběhne přes Labský most a zpátky okolo Městských lázní na Tyršův most, který se podběhne a běží se po náplavce okolo soutoku Labe a Orlice přes Jiráskovy sady. Připravená trať má délku 5 kilometrů.

Součástí akce je také charitativní běh na pomoc azylovému domu – Stromeček splněných přání, který již šestým rokem probíhá na území Hradce Králové.

Běh je podle odborníků jednou z nejzdravějších pohybových aktivit vůbec. A večerní běh za svitu pouličních lamp má také své zvláštní kouzlo. A když můžeme pomoci prospěšné věci, získají tím naše výkony úplně jiný, větší rozměr. Tak obujte tenisky a pojďte do toho s námi!

Komentáře (Celkem 1)

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 11.12.2014 11:16:59

Seriál nočních běžeckých závodů GP Batteries Night Run 2014 se vrací do Hradce Králové tentokrát jako Christmas Night Run. V sobotu 13. prosince bude centrum východočeské metropole patřit běhu, připraven ale bude večer plný zážitků pro všechny účastníky i diváky.
Odkaz na článek

avatar

Čelákovice

Celkem 22125,06 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:39:50 (2011)
půlmaraton: 1:32:39 (2011)
maraton: 3:23:50 (2011)

Láďa S. muž 12.12.2014 17:31:52

tak to je skutečná noční můra, to bude konkurovat i klaunům, terorizujícím Francii a USA

Motto: Teprve se zabíhám...
Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.