Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

RunTour pouští registrace na netypický závod v Pardubicích

ČEZ RunTour | 01.03.2016 | přečteno: 3478×

Znáte ten pocit, když dorazíte do cíle pětky a víte, že byste nejradši běželi ještě jedno kolo? Nebo pamatujete opačné pocity, když jste chtěli místo přihlášené desítky zůstat v cíli už po polovině trati? To se vám při RunTour v Pardubicích nestane, jakou vzdálenost poběžíte si budete moci rozhodnout přímo při běhu. A pozor – běží se netypicky po dostihové dráze!

Novinek, které pardubická RunTour přináší je hodně. Například startovné bude díky hromadnému startu jen 400 Kč. Z této částky tradičně poputuje 50 Kč na charitativní činnost. Děti se online registrují zdarma, na místě pak za 50 Kč, což je opět suma, kterou zdvojnásobí Nadace České pojišťovny a která poputuje na konto Nadace Leontinka.

Závod se bude konat v areálu pardubického dostihového závodiště na nezpevněném terénu, bude se tedy jednat z části o krosový běh. Registrace do něj odstartovaly 1. března! Prvních 500 přihlášených do dospělých závodů dostane zdarma unikátní běžecké tričko RunTour, stejně jako na dalších závodech seriálu.

Výsledky závodu se nezapočítávají do celkového pořadí RunTour, ani do kategorie Masterů. Závěrečné vyhlášení a ocenění těch nejvěrnějších totiž proběhne již po pražské RunTour 1. října.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

runtour1 muž 01.03.2016 13:28:52

Znáte ten pocit, když dorazíte do cíle pětky a víte, že byste nejradši běželi ještě jedno kolo? Nebo pamatujete opačné pocity, když jste chtěli místo přihlášené desítky zůstat v cíli už po polovině trati? To se vám při RunTour v Pardubicích nestane, jakou vzdálenost poběžíte si budete moci rozhodnout přímo při běhu. A pozor – běží se netypicky po dostihové dráze!
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.