Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Běžecká seznamka

Běžecká seznamka

Olga Bednářová | 03.02.2008 | přečteno: 29817×

Bude to článek o běhání nebo o erotice? Možná o obojím. Na den svatého Valentina si ještě chvíli počkáme a mezitím tak trochu hromadně zanaříkáme, abychom se nakonec společně utěšili. Jak? Během a erotikou.

Lidstvo si odjakživa přálo dělit se a vzápětí seskupovat a tvořit větší či menší společenství. Všechno začalo rozdvojením na dvě velké skupiny, jež se doposud střídavě nacházejí buď ve stavu nesmiřitelné války, nebo křehkého příměří. Ano, mluvím o mužích a ženách. Poté začala vznikat další rozmanitá sdružení, jimž nebylo konce. A vznikl problém, kterému spolku dát přednost.

Ano, týká se to i běžců, též zapletených do pavučiny rodinných, přátelských, zaměstnaneckých, sousedských a jiných vztahů.

„Všechno se dá zvládnout, na všechno se dá najít čas!“ Tomuto pseudooptimis­tickému sloganu neuvěří ani naivka. Všichni stejně vskrytu víme, že když se zoufale snažíme skloubit rodinný a běžecký život, trpí tím obé, a to ve stejné míře.

Nechme na chvíli pesimistické tóny a zkusme uvěřit, že není žádný problém, který by se nedalo vyřešit. Možná jen krátkodobě, ale cožpak není náš život jen krátkodobou záležitostí?

Běžci a běžkyně! Přemýšlejme spolu! Vždyť musí existovat řešení, jak propojit běžeckou a rodinnou komunitu…

Jak hlásí někteří běžci, přemluvit rodinné příslušníky začít běhat je skoro nad lidské síly. A co to vzít z opačného konce? Zatáhněme běžeckou komunitu do manželských a partnerských vztahů!

Heuréka! Běžecká seznamka by mohla vyřešit nemálo problémů. Dejme šanci běžcům mládežnických i veteránských kategorií, všem, kteří se cítí svobodně, rozvedeně nebo nezadaně.

Využijme zkušeností osvědčených seznamovacích agentur a pokusme se ukázat si, jak by mohla vypadat podobná rubrika v běžeckém časopise.

Přátelství a láska

a) Jsem obyčejný kluk s vlastním běhátkem. Je mi smutno. Rád bych se seznámil s dívkou, která už také nechce běhat sama.

b) Pohledná žena (50 let) hledá muže – přítele ke společnému trávení volného času. Zn. „Maratóny, přespoláky, běhy do vrchů.“

c) Hledám hodnou upřímnou ženu s dobrým srdcem (dobře trénovaným). Zn. „Samota na trati je krutá.“

d) Inteligentní běžec VŠ hledá vzdělanou ženu, která čte ráda termínovku a miluje vlastivědné vycházky (Běchovice, Kunratice, Nasavrky). Zn. „Běhá taková žena po vlastech českých?“

e) Napíše mi prima muž, který už nechce jezdit na závody sám a nehledá flirt, ale seriózní veteránku nad 35 let. Zn. „Krásný pohodový běh.“

f) Ahoj! Najde se obyčejná holka s dlouhými blond vlasy, štíhlá, prsa č. 4, která by mě chtěla povzbuzovat na závodech? Zn. „Běžecký reprezentant s pořádnou výdrží.“

g) Mírně omšelý stárnoucí běžec postrádá přítele, který nehledá pomíjivou fyzickou zdatnost, ale jen tak rád běhá. Zn. „Výsledky nejsou všechno.“

h) Elegantní běžec (20 účastí v Běchovicích) hledá spolehlivou běžkyni za účelem založení rodiny. Zn. Vylepšení rodinné statistiky.

Hezké chvíle

a) Běžec sympaťák 35 let hledá ženu do 40 let, která žízní po pořádném běhu až do vyčerpání. Zn. „Spolu až k vrcholu.“

b) Chtěl bych poznat náruživou běhomanku, která se cítí být zanedbávána a velice touží po krásně dlouhém a častém běhání.

c) Hledám sympatickou běhuchtivou ženu od 25 let k občasným diskrétním schůzkám za účelem běhání. Zn. „Tempo podle dohody.“

d) Toužím poznat hezkou vytrvalkyni. Jsem finančně zajištěný. Zn. „Zaplatím startovné za PIM.“

e) Úspěšná reprezentantka hledá schopného zajíce. Zn. „Zlepšení rekordů.“

f) Rozvedený maratonec hledá nenáročnou spoluběžkyni do 40 let. Zn. „Žádný fanatický rodinný typ.“

Nabízím (hledám) trenérské služby

a) Chceš konečně zažít své první běhání? Jsem něžný zkušený běžec třicátník. Zn. „Bezpečně tě zasvětím do krás běhu.“

b) Úspěšný trenér hledá submisivně založenou ženu, která bude oddaně plnit jeho tvrdé tréninkové postupy. Zn. „Očekávám, že hodně sneseš a vydržíš.“

c) Najde se učitelka běhu, která by zaškolila nezkušeného mladíka běžecké postavy?

Speciální přání

a) Dvě temperamentní a pěkné běžkyně by si přály poznat vytrvalce ke společným prožitkům krásně dlouhého závodu. Zn. „Ultramaraton ve třech.“

b) Rád předvedu skupině žen (i jednotlivě) svůj běh na závodech. Povzbuzuje mě, když mne u toho pozoruje jedna nebo více žen.

c) Jsi hezký mladý běžec? Chceš být můj pacient? Osobně bych ti provedla sportovní prohlídku. Zn. „Výměna rolí možná.“

Závěrečný inzerát by mohl vypadat takto:

Hledám náročné a inteligentní čtenáře běžce s vytříbeným smyslem pro humor, kteří budou chtít v přestávkách mezi tréninky a závody uvolnit smíchem či vztekem určité svalové skupiny. Zn. „Olga Bednářová“.

Komentáře (Celkem 9)

Nalezené položky: 10 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Celkem 216 km
Minulý měsíc 0 km

Trinity žena 03.02.2008 00:55:54

pěkné:-))) takový večerníček před spaním:-)

avatar

Celkem 204 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 1:02:30 (2008)
půlmaraton: 2:03:00 (2012)

mk13 žena 03.02.2008 12:54:47

nemožem sa nevyjadriť- je to proste super, riadne som sa nasmiala…

avatar

Alda muž 03.02.2008 20:42:50

Héééj Olgo, tak tohle mě naprosto odrovnalo :-)))

avatar

Veverka žena 03.02.2008 20:59:30

Paráda svaly se fakt smíchem uvolnily :))zítra vyrazím znovu běhat.

avatar

apowell muž 03.02.2008 21:02:21

Milá Olinko, dovoluji si reagovat na Tvůj ušlechtilý inzerát… domnívám se totiž, že splňuji Tvé požadavky na Tebou hledného partnera : jsem jak náročný, tak i inteligentní, čtenářem si dovoluji býti určitě a rozhodně i mám za to, že jsem běžec …a velice toužím po tom, aby se mi během tréningu či závodu uvolnily některé blíže nespecifikované svaly, resp. celé skupiny svalů :-))
Tvůj budoucí Andy

avatar

Zdiměřice

johari žena 03.02.2008 21:07:18

opravdu pekne :-D!

Motto: gnothi sauton
avatar

Jay žena 04.02.2008 12:41:35

>> apowell, 3. 2. 2008 21:02:21

Milý Andy! V každém Tvém slovu vidím brilantní inteligenci a důvtip. Jsem ale poněkud náročná
a doufám, že zároveň:

  1. jsi uběhl maratón pod 2.40;
  2. máš aspoň 15 účasti v Běchovicích;
  3. jsi prošel Běžeckými testy EU.

    Olga B:-)

avatar

apowell muž 04.02.2008 22:00:06

>> Jay, 4. 2. 2008 12:41:35

Ahojky Olinko, Tvůj přístup mi připomíná jistou pohádku, kde král odmítl dát chudému chasníku ruku své dcery, přestože tento splnil jeho původní požadavek na osvobození princezny ze spárů xhlavé saně a nakladl na něj další 3 „nesplnitelné“ ůkoly :-)) Hrdina této pohádky pochopitelně uspěl… se mnou je to však horší a obavám se, že naší lásce je odzvoněno dříve než stačila rozkvést :-( Problém je v bodě c) Maraton klidně uběhnu za Tebou stanovený limit (prostě jednou poběžím trochu rychleji než obvykle), Běchovice v pohodě splním během následujích 15-ti let, ale jako euroskeptik nemohu (z ideových důvodů) plnit testy, které mají v názvu EU..... :-))
S pozdravem, Andy

avatar

Jay žena 05.02.2008 15:54:38

>> apowell, 4. 2. 2008 22:00:06

Dear Mr Apowell!

Velice jste mě zklamal:-(
Běžecké testy EU sestavoval můj přítel lord Oliver Runwell společně se mnou. Snažili jsme se citlivě zohlednit situaci v ČR.
Velká škoda! Mohl byste být jedním z nejlepších absolventů.
But…never say never! Sincerely yours Olga Bednář.
P.S.Běchovice ale bys mohl zkusit. Jsou báječné!

Prosím abys mně neodepisoval.

Chci mít poslední slovo :-)

administrator 03.04.2010 13:32:21

Bude to článek o běhání nebo o erotice? Možná o obojím. Na den svatého Valentina si ještě chvíli počkáme a mezitím tak trochu hromadně zanaříkáme, abychom se nakonec společně utěšili. Jak? Během a erotikou.


Odkaz na článek

Nalezené položky: 10 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.