Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

RunTour Olomouc již v půlce července

behej.com | 23.12.2016 | přečteno: 3278×

Běh Smetanovými sady v rámci série RunTour se neuskuteční první zářijový víkend, jak bylo původně oznámeno, ale už 15. července. Je to z důvodu kolize termínu s dožínkami Olomouckého kraje. Na novém datu konání se pořadatelé seriálu dohodli se zástupci Výstaviště Flora, v jehož blízkosti se závod koná.

„Vhodný termín jsme našli uprostřed července, kdy se v Česku nekoná jiná velká běžecká akce. Chtěli jsme tak zamezit tomu, že již přihlášení běžci budou zaregistrovaní na jiný běh. I proto jsme například zavrhli další zářijové termíny, kdy se konají jiné velké běhy,“ uvádí organizátoři.

„Nyní se pokusíme vyjít maximálně vstříc všem, kterých se změna termínu dotkne, tedy těch, kteří jsou již na RunTour v Olomouci přihlášeni. I když změna termínu nastala za situace, kterou jsme nemohli ovlivnit, rozhodli jsme se všem přihlášeným běžcům, kteří se běhu v novém termínu nebudou moci zúčastnit, nabídnout přehození registrací na jiný běh RunTour 2017 nebo vrátit startovné. V obou případech se na nás běžci mohou obrátit na emailové adrese info@run-tour.cz.“

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behej.com 23.12.2016 09:42:05

Běh Smetanovými sady v rámci série RunTour se neuskuteční první zářijový víkend, jak bylo původně oznámeno, ale už 15. července. Je to z důvodu kolize termínu s dožínkami Olomouckého kraje. Na novém datu konání se pořadatelé seriálu dohodli se zástupci Výstaviště Flora, v jehož blízkosti se závod koná.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.