Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Nevidomý běžec a horolezec Honza Říha zve na svůj závod

Nevidomý běžec a horolezec Honza Říha zve na svůj závod
foto: archiv Jan Říha

Daniela Havránková | 30.03.2018 | přečteno: 3057×

Již popáté se uskuteční sympatický charitativní běh Od nevidim do nevidim, který pořádá 21. dubna v krásné kopcovité krajině okolo Stříbrné Skalice nevidomý multisportovec Honza Říha. V lesích poblíž řeky Sázavy můžete běžet trasu dlouhou 12 km nebo kratší běh na 5,5 km. Ten si letos zkusí například známý hendikepovaný cyklista Jiří Ježek. „A když už běží i Jirka, tak může běžet každý,“ hlásí organizátoři.

Pokud chcete prožít pohodový den se sportem, určitě neváhejte, opět je na co se těšit! Nebudou tu chybět závody dětí, kilometrový dobročinný běh pro všechny, mobilní lezecká stěna, skákací hrad nebo bohatý hudební program. K vyzkoušení bude i zážitková jízda na koloběžce nebo nordic walking včetně speciální nevidomé chůze. Výtěžek akce podpoří pětiletého Lukáška Havelku se vzácnou metabolickou poruchou, která omezuje jeho motoriku, a vybrané peníze budou použity na jeho rehabilitační pobyt.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

daniela82 žena 30.03.2018 16:28:17

Již popáté se uskuteční sympatický charitativní běh Od nevidim do nevidim, který pořádá 21. dubna v krásné kopcovité krajině okolo Stříbrné Skalice nevidomý multisportovec Honza Říha. V lesích poblíž řeky Sázavy můžete běžet trasu dlouhou 12 km nebo kratší běh na 5,5 km. Ten si letos zkusí například i známý hendikepovaný cyklista Jiří Ježek. „A když už běží i Jirka, tak může běžet každý,“ hlásí organizátoři.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.