Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Pozvánka na Kladenský maraton

behej.com | 31.08.2006 | přečteno: 4044×

Přijměte pozvání na pátý ročník Kladenského maratónu, druhý největší maratón v České republice. Závod, jehož loňského ročníku se zúčastnilo 173 běžců, se koná v sobotu 9. září 2006 a bude odstartován v 10:00 na Městském atletickém stadionu na Kladně (Sletiště). 

Rekord trati drží z roku 2004 Mulugeta Serbessa (Olymp Praha) časem 2:32:54 a mezi ženami z loňska Simona Koščová (3:31:07). Padnou letos nové rekordy v obou kategoriích? Osobní maxima přihlášených tomu napovídají!

Klasický maratón má start na dráze atletického stadionu, následuje osm okruhů po asfaltových a zpevněných cestách lesoparku Lapák a zpět do cíle po dráze atletického stadionu. Časový limit je 6 hodin. Zastihne závod návrat letního počasí, podobně jako loni?

Sportovní akci může navštívit celá rodina, neboť během závodu probíhají na stadionu dětské soutěže. O oblibě a kvalitě závodu svědčí postřehy účastníků minulých ročníků prezentované na fóru Behej.com.