Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Pozvánka na Kladenský maraton

František Tůma | 03.09.2007 | přečteno: 5131×

Pořadatelé Kladenského maratonu stojí letos před nelehkým úkolem – obstát 9. září v silné konkurenci hned několika velmi kvalitních závodů pořádaných v průběhu druhého zářijového víkendu. Jakou přidanou hodnotu může maraton s nevelkou tradicí nabídnout?

Krásný stadion s výborným zázemím, šatny, sprchy a po závodě zdarma relaxaci v aquaparku. Trať s minimálním převýšením se startem a cílem na dráze atletického stadionu, kdy osm kol vede v příjemném lesním prostředí, které chrání před větrem i nepříjemnými slunečními paprsky. 

Zkušené organizátory a rozhodčí, kteří dobře vědí, co maratónci potřebují k maximální pohodě nutné pro dobré výkony. Trička, medaile a drobné dárky od sponzorů. 

Letos jsme navíc, za podpory hejtmana Ing. Bendla, Kladenského magistrátu, AC Tepo Kladno a řady sponzorů, připravili několik úprav a zlepšení, jako například putovní poháry pro nejrychlejšího muže a ženu, zvýšení finančních prémií, značení trati po jednotlivých kilometrech, bohatou tombolu a další vylepšení, která přispívají k celkové atmosféře akce. 

Pro děti organizujeme v průběhu maratonu dětské běhy v deseti věkových kategoriích. Dále je dětem k dispozici dětské hřiště s množstvím atrakcí. Neběžci v rodinné výpravě mohou v areálu stadionu využít in-line dráhu včetně půjčovny kolečkových bruslí nebo jenom tak, s občerstvením posedět na tribuně a fandit. 

Věřím, že pokud si vyberete Kladenský maratón, nebudete zklamáni. Podrobnosti o Kladenském maratónu, aktuální informace a postupem času i výsledky a fotografie naleznete na webových stránkách Maratón klubu Kladno http://maraton.kladno.cz.

František Tůma
ředitel Kladenského maratónu