Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Běhá se nejen pro zábavu, ale i pro život

Běhá se nejen pro zábavu, ale i pro život

Markéta Srbová | 05.05.2012 | přečteno: 3198×

V sobotu 5. května se můžete zúčastnit charitativního Běhu pro život. Letošní, již pátý ročník, si dal za úkol pomoci dětem bez rodiny. Startuje se v 15 hodin na Pernštýnském náměstí v Pardubicích a celá trasa bude měřit 3800 metrů.

Běh pro život se stejně jako v loňském roce poběží v sedmi městech. Účastníci poprvé vyběhnou 5. května v Pardubicích, následovat budou 12. května České Budějovice, 19. května Brno, 26. května Plzeň, 2. června Ústí nad Labem, 9. června Ostrava a na závěr 23. června Praha.

Jednotlivé běhy budou mít trasy dlouhé přibližně čtyři kilometry a jsou navrženy tak, aby je zvládl každý. Trasu bude možné proběhnout stejně tak jako projít krokem třeba s kočárkem či čtyřnohým přítelem. Každý z Běhů doprovodí zábavný program včetně řady atrakcí pro děti.

Letošními patrony těchto charitativních běhů se stali herečka Hana Čížková a herec Pavel Liška.

„Běhali jsme na škole povinně, ale mně dlouhý tratě nikdy nešly a nebavily. Vždy to pro mě bylo trápení, ale chystám se nyní ve svých 40 letech do běhání zkusit nějak proniknout. Obávám se ale, že zůstanu u bicyklu. Poběžím jako patron, tedy zkusím to, ale beru si s sebou mobil, pro případ, že bych měl důležitý vzkaz, že se mám dostavit, v klidu, zpět na start, pomoci s organizací,“ob­jasnil své pocity a úkoly v těchto bězích Liška.

V minulých čtyřech ročnících se v různých městech běželo pro život již celkem 24-krát a za účasti 26 625 běžců.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Marki žena 05.05.2012 09:57:58

Už dnes se můžete zúčastnit charitativního Běhu pro život. Letošní, již pátý ročník, si dal za úkol pomoci dětem bez rodiny. Startuje se v 15 hodin na Pernštýnském náměstí v Pardubicích a celá trasa bude měřit 3800 metrů.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.