Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Míč v Brněnském běžeckém poháru opět suverénní

Gabriela Gaudlová | 15.03.2014 | přečteno: 2533×

Robert Míč (Triexpert Adidas Team) nepoznal přemožitele ani v předposledním závodě Brněnského běžeckého poháru, Běhu kolem Myslivny. Trať dlouhou 10,2 kilometru překonal větru a dešti navzdory za 36 minut 25 sekund. Druhý Filip Záveský (Iscarex Česká Třebová, 36:47) na něj ztratil 22 vteřin.

„Běželo se mi špatně, dvakrát jsem na trati špatně odbočil, foukal protivítr a hodně jsem se nadřel. Celkově jsem ale rád, že jsem si náskok, který jsem si vytvořil na začátku, dokázal udržet až do konce,“ prohlásil po doběhu Míč.

Ženského závodu dlouhého 5,6 kilometrů se zúčastnila olympionička Lenka Masná (PSK Olymp Praha), která minulý týden vybojovala šesté místo na halovém mistrovství světa v Sopotech v běhu na 800 metrů. V Brně zvítězila v čase 21:59. Průběžnou vedoucí závodnici Brněnského běžeckého poháru Patríciu Gánovskou (Šport Team Hritz, 22:16) porazila o 17 vteřin.

Celkově se Běhu kolem Myslivny zúčastnilo přes 500 běžců. Brněnský běžecký pohár vyvrcholí v sobotu 5. dubna na Brněnské přehradě.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

GKadlecova žena 16.03.2014 14:34:59

Robert Míč (Triexpert Adidas Team) nepoznal přemožitele ani v předposledním závodě Brněnského běžeckého poháru, Běhu kolem Myslivny. Trať dlouhou 10,2 kilometrů překonal větru a dešti navzdory za 36 minut 25 sekund. Druhý Filip Záveský (Iscarex Česká Třebová, 36:47) na něj ztratil 22 vteřin.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.