Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Vítězství v Modřickém poháru patří Kohutovi

Vítězství v Modřickém poháru patří Kohutovi
foto: Vilma Podmelová a Jan Charvát (archívní foto ze závodu)

Petr Kostovič | 09.03.2013 | přečteno: 3878×

Osmý závod Brněnského běžeckého poháru se běžel v sobotu v Modřicích. Vítězství v závodě o délce 9,8 km určeném pro muže a veterány vybojoval Jan Kohut z UNI Brno v čase 31:10 o 12 sekund před Františkem Mahovským z AC Moravská Slavia Brno. V kratším závodě na 4,9 km, v němž se o body utkávají ženy, veteránky a běžci juniorských a dorosteneckých kategorií, zvítězil časem 17:38 Jakub Smetana z Eurofoam Sport Teamu. Nejrychlejší ženou byla brněnská Lucie Kolková, jíž v cíli naměřili čas 19:23.

V průběžném pořadí Brněnského běžeckého poháru se pořadí na prvním místě neměnilo. V čele zůstává v kategorii mužů a veteránů Tomáš Ondráček (Triexpert adidas team) se ziskem 2850 bodů, v kategorii žen a mládežnických věkových kategorií vede prozatímní pořadí junior Petr Konečný z UNI Brno ziskem 2951 bodů. Nejlepší ženou je před zbývajícími dvěma závody Patrícia Gánovská (Šport Team Hritz), která dosud posbírala 2713 bodů a vede před v sobotu nejlepší ženou Lucií Kolkovou (2683 bodů).

Brněnský běžecký pohár má před sebou předposlední závod 24. března. Je jím Běh kolem Myslivny, finišovat bude pohár 6. dubna desátým závodem s názvem SOUDEK Vinice – Hnanice.

Vítěz závodu získává do celkového hodnocení poháru 500 bodů, další běžci od druhého do desátého místa od 490 do 446 bodů, od jednáctého místa dále získávají vytrvalci vždy o jeden bod méně než závodník, který skončil v pořadí před nimi. Minimální počet bodů je 10 za závod, což ovšem platí jen tehdy, pokud závodník doběhne do cíle.

Celkové pořadí v seriálu je dáno součtem nejvyšších získaných bodů v šesti z deseti závodů. Při shodě dosažených bodů rozhoduje o pořadí nejlepší dosažené umístění.


MODŘICKÝ POHÁR – VÝSLEDKY

PRŮBĚŽNÉ POŘADÍ BBP

Komentáře (Celkem 1)

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

PetrK muž 10.03.2013 00:56:24

Osmý závod Brněnského běžeckého poháru se běžel v sobotu v Modřicích. Vítězství v závodě o délce 9,8 km určeném pro muže a veterány vybojoval Jan Kohut z UNI Brno v čase 31:10 o 12 sekund před Františkem Mahovským z AC Moravská Slavia Brno. V kratším závodě na 4,9 km, v němž se o body utkávají ženy, veteránky a běžci juniorských a dorosteneckých kategorií, zvítězil časem 17:38 Jakub Smetana z Eurofoam Sport Teamu. Nejrychlejší ženou byla brněnská Lucie Kolková, jíž v cíli naměřili čas 19:23.
Odkaz na článek

avatar

Celkem 27228,99 km
Minulý měsíc 0 km

jm1 muž 11.03.2013 17:29:42

Pokud na to má někdo patřičná „přístupová práva“ :-), mohl by to napojit tady http://www.behej.com/…dricky-pohar, a eventuálně tam dodat i výsledky http://bbp.webzdarma.cz/…vysledky.xls

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.