Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Rock Point - Horská výzva v Krušných horách už tento pátek

Rock Point - Horská výzva v Krušných horách už tento pátek
foto: Rockpoint - Horská výzva

tisková zpráva | 07.06.2014 | přečteno: 2443×

Boží Dar – Je to tu! V noci z pátku na sobotu proběhne Krušnými horami masa účastníků seriálu Rock Point – Horská výzva. Třetí díl celé „tour“ bude tradičně odstartován pět minut před půlnocí. Na Boží Dar tak míří na tisíc dobrodruhů, ale program bude opět přichystán i pro celé rodiny s dětmi.

„Všechny zastávky seriálu Rock Point – Horská výzva se snažíme koncipovat stejně s tím rozdílem, že pro sobotní koncerty v rámci doprovodného programu zveme lokální kapely. Pro všechny je to velké zpestření a tím pádem je každý díl vždy jiný. Věřím, že ani tentokrát se hosté i účastníci nebudou nudit a přijdou si užít víkend do Krušných hor. Každý si jistě najde svůj cíl,“ zve do Božího Daru ředitel seriálu Rock Point – Horská výzva Pavel Zitta.

V Česku unikátního seriálu horských běhů a trekingu dvojic se může zúčastnit prakticky kdokoli. Připraveny jsou totiž tři trasy Long (63 km), Half (37 km) a Short (16 km) a na každé z nich se dvojice rozdělí do příslušných kategorií – muži, ženy, mix a dogtreking. Odvážlivci se stále mohou přihlásit na místě před závodem. Nejdelší trasa startuje v pátek pět minut před půlnocí a další dvě v sobotu dopoledne v 9 (Half) a v 10 hodin (Short).

Doprovodný program vypukne v sobotu od 13:30 hodin. Postupně se představí karlovarské kapely Ben Dover, Holden nebo Liwid. Chybět nebudou ani zábavné hry pro děti, takže si zastávku seriálu v Krušných horách opět mohou užít celé rodiny. „V areálu bude živo určitě až do večera a díky dalším specialitám, které jsme dále připravili, nikdo nebude muset spěchat domů,“ mrknul Zitta.

Přímo v areálu se o občerstvení bude starat restaurace Galleria Ristorante Napoletana, která na celý seriál vždy připravuje speciální menu jak pro sportovce, tak i pro veřejnost. V nabídce je tentokrát kuskus se zeleninou, rizoto s kuřecím masem a zeleninou, těstovinový salát a domácí koláče. Chybět ale nemohou klasiky k pivu – klobása nebo vepřova žebra na grilu. „Pro ty, kteří startují v závodě half a short, je na sobotní ráno nachystána možnost snídaně přímo v místě startu a cíle,“ upozornil Zitta.

O běžce ale bude postaráno po všech stránkách. Na místě totiž nebude chybět ani fyzioterapeutka. Každý účastník bude mít možnost nechat se před startem ošetřit a zatejpovat od fyzioterapeutky Lady Králové. „Fyzioterapeutka bude na místě po celou dobu, takže ji na místě bude moci každý vyhledat, ale pro velký zájem a spokojenost běžců z předchozích zastávek, jsme domluvili pevnou otevírací dobu stánku Tapezone,“ připomněl Zitta s tím, že stánek bude v pátek otevřený od 18 do 24 hodin a v sobotu ráno před startem závodu od 6 do 9 hodin.

Pro ty, kteří stále váhají se startem, jistě může přispět k rozhodnutí i fakt, že velmi otevřený bude souboj o čelo hlavního dlouhého závodu. Chybět bude vítězná dvojice předchozích dvou zastávek v Jeseníkách a na Šumavě – Strelka s Krajíčkem. „Pro vítěze Longu jsou tentokrát navíc připraveny poukazy k pobytu na Slovensku v Autocampu Levoča,“ připomněl hlavní pořadatel Pavel Zitta.

Program 3. závodu seriálu Rock Point – Horská výzva – Krušné hory

Místo: Boží Dar – Krušné hory

Moderuje: Karel Lehner

Pátek 13. 6.

23:55 hod. start závodu Long

Sobota 14. 6.

09:00 – start závodu Half

10:00 – start závodu Short

13:30 – začátek doprovodného programu (hudební vystoupení kapel)

13:30 – 14:30 – Ben Dover (pop-funk/Karlovy Vary)

15:00 – 16:00 Holden (rock-pop/Karlovy Vary)

16:00 – 17:00 – vyhlášení vítězů

od 17 hod. Liwid (rock/Karlovy Vary)

  • vstup zdarma
  • občerstvení zajištěno
  • zábavné hry pro děti

Více informací na webu: www.horskavyzva.cz

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 12.06.2014 16:18:21

Boží Dar – Je to tu! V noci z pátku na sobotu proběhne Krušnými horami masa účastníků seriálu Rock Point – Horská výzva. Třetí díl celé „tour“ bude tradičně odstartován pět minut před půlnocí. Na Boží Dar tak míří na tisíc dobrodruhů, ale program bude opět přichystán i pro celé rodiny s dětmi.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.