Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Horskou výzvu v listopadu doplní čtyřiadvacetihodinovka

Horskou výzvu v listopadu doplní čtyřiadvacetihodinovka
foto: Rockpoint - Horská výzva

tisková zpráva | 17.07.2014 | přečteno: 3264×

Pořadatelé seriálu Rock Point – Horská výzva, který pokračuje druhý srpnový víkend v Krkonoších, chystají další těžký závod: Hned první listopadový den v Jeseníkách Rock Point – Horská výzva odstartuje nejtěžší běžecká čtyřiadvaceti­hodinovka v Česku, aspoň dle jejich vyjádření. Registrace na ní budou spuštěny od srpna.

„Horské běhy a survivalové závody se těší stále větší oblibě, a tak jsme se rozhodli připravit další extrémní závod, který volně naváže na naše již připravované akce a výzvy. Listopad tak začne jednorázovkou Rock Point – Horská výzva 24,“ sdělil hlavní organizátor Pavel Zitta.

Závod na 24 hodin odstartuje 1. listopadu v Jeseníkách. Hodně extrémní okruh Kouty – Dlouhé stráně – Kouty je dokonce papírově těžší, co do převýšení, než v Česku známá 24hodinovka na Lysé Hoře.

„Chceme zaujmout nejen samotné účastníky, ale také fanoušky, kteří nebudou moci na místo přímo dorazit, a tak chystáme rozsáhlé informační kanály a intenzivní on-line servis nejen co do zobrazování průběžných výsledků, ale také fotografií, videí a ohlasů,“ svěřil se pořadatel Rock Point – Horské výzvy 24 Pavel Zitta.

Již brzy bude zpřístupněna nové sekce na webu závodu věnovaná přímo 24hodinovce. Od srpna pak pořadatelé hodlají spustit registraci.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 17.07.2014 17:21:09

Pořadatelé seriálu Rock Point – Horská výzva, který pokračuje druhý srpnový víkend v Krkonoších, chystají další těžký závod: Hned první listopadový den v Jeseníkách Rock Point – Horská výzva nejtěžší běžecká čtyřiadvaceti­hodinovka v Česku. Registrace na ní budou spuštěny od srpna.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.