Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Harrachov bude koncem srpna hostit mistrovství republiky v OCR

Harrachov bude koncem srpna hostit mistrovství republiky v OCR
foto: OCRA CZ

OCRA CZ | 18.04.2018 | přečteno: 6855×

Poslední víkend v srpnu se v Harrachově postaví elitní překážkoví závodníci na start prvního nezávislého Mistrovství ČR v OCR. Již loni mohli bojovat o titul mistra a mistryně České republiky, letos to bude poprvé v režii České asociace extrémních překážkových závodů (OCRA CZ).

2. ročník Mistrovství České republiky v OCR se uskuteční ve dnech 24. – 26. srpna v Harrachově a hlavní dominantu závodu budou tvořit proslulé skokanské můstky.

Mistrovský víkend začne pátečním závodem na trati 3 km+. Hlavní závod proběhne v sobotu, a to na trati o délce 15 km+ s přibližně 40 překážkami. Některé z překážek si dokonce odbydou i svou českou premiéru. Víkend zakončí nedělní závod týmových štafet, v němž se utkají i české týmy, které získaly v zahraničí za poslední dva roky velký respekt. Mezi závodníky se očekává účast současné mistryně ČR Zuzany Kocumové a mistra ČR Tomáše Tvrdíka.

Závod bude stejně jako loni otevřen závodníkům všech úrovní i národností, může se tedy do něj přihlásit kdokoliv. O mistrovský titul se však mohou poprat pouze čeští závodníci nominovaní v rámci české OCR ligy. Kvalifikační kritéria jsou dostupné na webu OCRA CZ, kde budou zveřejňovány i podrobné informace o mistrovském závodu a poběží registrace.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

ocra muž 19.04.2018 17:19:57

Poslední víkend v srpnu se v Harrachově postaví elitní překážkoví závodníci na start prvního nezávislého Mistrovství ČR v OCR. Již loni mohli bojovat o titul mistra a mistryně České republiky, letos to bude poprvé v režii České asociace extrémních překážkových závodů (OCRA CZ).
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.