Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Voráčková nabírá formu. Další zlato získala v Madridu

Voráčková nabírá formu. Další zlato získala v Madridu
foto: Česká reprezentace OCR

tisková zpráva | 07.05.2019 | přečteno: 6135×

Česká reprezentantka OCR Adéla Voráčková z Ostravy znovu uspěla na závodech Spartan. Tentokrát na trati Super v Madridu, kde si v rámci španělské série doběhla pro první místo.

Trať měřila téměř 14 kilometrů, ale málokdo čekal, že bude v sobotu ve španělské metropoli zima. „Ráno jsme naměřili tři stupně nad nulou. Dokonce jsme škrábali sklo na autě,“ smála se Adéla Voráčková, která před Madridem vyhrála závod v Orte a v Kutné Hoře.

Po 150 metrech závodu se ostravská spartanka dostala do čela závodu a na něm vydržela až do konce. „Nejvíce obávanou částí bylo ručkování, které následovalo téměř hned po plavání, ale úspěšně jsem ho zdolala. Před cílem byl opět oštěp a znovu mi spadl na zem. Dala jsem třicet angličáků a následný šplh nebyl vůbec příjemný. Naštěstí jsem vše zvládla a přidala další zlatou cihličku,“ usmívala se Adéla Voráčková.

Z České reprezentace OCR se v Madridu představili i Tomáš Tvrdík a Tomáš Satinský. Prvně jmenovaný doběhl do cíle na 11. místě. Druhý, po problémech, dokončil závod na 53. pozici.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 07.05.2019 09:29:09

Česká reprezentantka OCR Adéla Voráčková z Ostravy znovu uspěla na závodech Spartan. Tentokrát na trati Super v Madridu, kde si v rámci španělské série doběhla pro první místo.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.