Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Nedělní Peklák rozhodne o nominaci na atraktivní šampionát v Thajsku

Nedělní Peklák rozhodne o nominaci na atraktivní šampionát v Thajsku
foto: archiv

Radek Narovec | 16.09.2021 | přečteno: 25055×

Zvučná jména domácích vrchařů míří v neděli do České Třebové, kde se bude krom bodů do vrchařského poháru bojovat i o letenky do atraktivní destinace – na únorový světový šampionát v Thajsku. MČR v disciplíně nahoru/dolů ozdobí svým startem i olympionička Tereza Hrochová. Koho dalšího na východu Čech uvidíme?

Jedenáctikilo­metrový Peklák je zastávkou Maratonstav Českého poháru v běhu do vrchu, je součástí též Iscarex cupu a opět se zde bude bojovat o domácí tituly v běhu do vrchu. Podle toho vypadá i startovka – kromě zraněného Jana Janů v ní najdete celou řadu výtečných borců!

Marek Chrascina, Jáchym Kovář, Vít Pavlišta, Ondra Fejfar… Z žen pak kromě zmíněné Terezy Hrochové třeba Pavla Schorná Matyášová, Adéla Stránská či Barbora Macurová. Podrobnou startovní listinu najdete zde. Výběh sjezdovky a následné lesní cesty a průběh bike parkem prověří každého na sto procent! Připomínáme, že závod je otevřen veřejnosti, přihlašovat se ale můžete už jen v den konání přímo na místě.

Kvůli covidu je již druhým rokem zcela rozbourán kalendář reprezentačních akcí. V listopadu se mělo konat historicky první společné MS horských běžců (vertical-běh nahoru, běh nahoru/dolů, dlouhý horský běh 42 km a trail 80 km) na severu Thajska, ovšem bylo posunuto na únor, a zda se opravdu uskuteční, má být rozhodnuto do konce října. Namísto původního termínu by se měl v Itálii uskutečnit Pohár národů v rámci Světového poháru v Chiavenně. „Řeším se Svazem start našich vrchařů, jednalo by se o čtyři muže a čtyři ženy,“ říká repre kouč Jindřich Linhart. „Snad se to podaří, vždyť už dva roky nebyla žádná vrcholná akce!“

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Radek Narovec muž 16.09.2021 10:36:47

Zvučná jména domácích vrchařů míří v neděli do České Třebové, kde se bude krom bodů do vrchařského poháru bojovat i o letenky do atraktivní destinace – na únorový světový šampionát v Thajsku. MČR v disciplíně nahoru/dolů ozdobí svým startem i olympionička Tereza Hrochová. koho dalšího na východu Čech uvidíme?
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.