Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Deník A. Pichrtové: Postřehy z Ameriky

Anna Straková | 20.06.2007 | přečteno: 7582×

Tak jsem to docela v pohodě zvládla a Mt. Washington Road Race jsem zase vyhrála. Bylo velké vedro a trať vedla pořád do kopce (no… přeci to byl běh do vrchu!), takže nebylo kde oddychovat. 

Trochu jsem z toho měla obavy, protože na startu se objevily i etiopské běžkyně s časy 32 min na 10 km a jedna výborná argentinská běžkyně, ale jelikož neběhají vrchy a neměly zkušenosti, byly daleko za mnou. 

Argentinčanka se mnou uběhla dva kilometry (a vypadala docela svěže), pak však přešla do chůze a za několik minut vzdala. Etiopanky doběhly na 5. a 6. místě. Muže, jak už víte, vyhrál Jonathan Waytt, ale ani pro něho to nebylo snadné. Přes zimu měl zdravotní problémy – měl úraz a museli mu operovat koleno.

Teď v neděli mne čeká další závod, je to taky běh do vrchu – Cranmore Hill Climb – americká kvalifikace na MS do Švýcarska. To znamená opět výbornou konkurenci. A jelikož se poběží nahoru i dolů, musím být před ME opatrná.

Do čtvrtka ještě pořádně potrénuji, pak si odpočinu, v neděli je závod a v pondělí večer 25. června odlétám z Bostonu domů. Už se těším do „mého“ lesa a na mé stezky!

Pozdravuji všechny čtenáře behej.com. Mějte se krásně, hodně zdraví a chuti do běhání!

Anna Pichrtová