Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Objevte kouzlo běžeckého podzimu při víkendových kempech v Jizerských horách

Objevte kouzlo běžeckého podzimu při víkendových kempech v Jizerských horách
foto: Aleš Tvrzník

komerční prezentace | 26.09.2012 | přečteno: 8464×

Patříte mezi začátečníky, kteří podnikají první běžecké krůčky? Nebo naopak mezi ostřílené lovce osobních rekordů na maratonských tratích? Oběma skupinám jsou určeny podzimní běžecké kempy, které pořádá Aleš Tvrzník, kromě jiného i autor několika knih o běhání. Kempy se uskuteční v říjnu a listopadu v krásném prostředí Jizerských hor. Hostem jednoho z nich bude i účastnice maratonu z olympijského Londýna Ivana Sekyrová. V KEMPECH ZBÝVAJÍ POSLEDNÍ VOLNÁ MÍSTA.

„Přijeďte strávit pěkný víkend do Jizerských hor. U začátečníků kromě jiného podrobíme jejich běžeckou techniku videoanalýze, naučíme je běhat s nordickými holemi, dozví se, proč je takové běhání zdravé. Pokročilejší mohou rozebrat maratonský trénink a jeho úskalí s olympioničkou Ivanou Sekyrovou, po náročné sezóně zregenerovat ve vířivce, svěřit své tělo do péče masérů či fyzioterapeutů,“ láká k účasti na některém ze tří podzimních běžeckých víkendů Aleš Tvrzník, pracovník Vědeckého a servisního pracoviště tělesné výchovy a sportu CASRI.

Každý ze tří běžeckých kempů je zaměřen na jinou skupinu běžců. Ten první, který se koná o víkendu 12.–14. října, láká k účasti především ty z vás, kteří by si chtěli vyzkoušet běh s holemi – nordic running. Setkáte se s jeho propagátorem Milanem Kůtkem. V duchu „nordic running“ se však nemusí nést celý víkend. Po dohodě je možné věnovat se i klasickému běhu. Nic není striktně nalinkováno, důležitá je pohoda a souznění stejně naladěných lidí.

Druhý z kempů, ten se uskuteční 26.–28. října, je určen spíše pokročilejším běžcům. Jeho hostem bude sokolovská běžkyně Ivana Sekyrová, která si letos „střihla“ hned dva maratony na nejvyšší úrovni. Nejdříve kvalifikační v Rotterdamu v čase 2:34:23, a pak na olympiádě. Tam zaběhla čas 2:37:14. Během kempu budete moci využít i služeb maséra a fyzioterapeuta, naučíte se provádět kompenzační cvičení.

Jste naopak na začátku své běžecké cesty, chcete shodit pár nadbytečných kil a dozvědět se, jak vás k tomuto cíli posune běh? Nebo už nějakou dobu běháte a stále se vám nedaří zvýšit fyzickou kondici? Právě vám je určen třetí z kempů, který se koná o víkendu 9.–11. listopadu.

Pokud vás tato nabídka oslovila, pak příliš neváhejte s přihláškami. Kapacita penzionu Vital, v němž se kempy uskuteční, dovoluje jen účast menší skupiny. Má to však i svou výhodu. Rozhodnete-li se některého z kempů zúčastnit, přítomní odborníci se vám budou moci věnovat individuálně. Více informací o ceně, programu a způsobu přihlašování najdete na webových stránkách penzionu Vital.


INFORMACE O BĚŽECKÝCH KEMPECH V PENZIONU VITAL

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

komerce 30.01.2013 05:31:09

Patříte mezi začátečníky, kteří podnikají první běžecké krůčky? Nebo naopak mezi ostřílené lovce osobních rekordů na maratonských tratích? Oběma skupinám jsou určeny podzimní běžecké kempy, které pořádá Aleš Tvrzník, kromě jiného i autor několika knih o běhání. Kempy se uskuteční v říjnu a listopadu v krásném prostředí Jizerských hor. Hostem jednoho z nich bude i účastnice maratonu z olympijského Londýna Ivana Sekyrová. V KEMPECH ZBÝVAJÍ POSLEDNÍ VOLNÁ MÍSTA.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.