Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Česká vrchařská elita míří na ME

Daniela Havránková | 08.07.2014 | přečteno: 5785×

Na evropském šampionátu v běhu do vrchu, které se koná tuto sobotu ve Francii v alpském Gapu, se představí i Češi. V ženách to budou hned tři Pavly – Fričková, Schorná a Zahálková – a veteránka Ivana Sekyrová, mužskými zástupci budou Robert Krupička, Ondřej Fejfar, Vít Pavlišta a Jan Janů. „Každé umístění jednotlivců do desátého místa a družstva v první pětce bude úspěch,“ říká před akcí asistent reprezentačního trenéra Jindřich Linhart.

V juniorských kategoriích budou české barvy hájit Michaela Stránská, Tereza Korvasová, Carmen Idris Beshirová a Anna Hrubá a Dominik Sádlo, Sebastián Vošvrda, Jáchym Kovář a Viktor Šinágl.

„Budeme spoléhat především na Roberta Krupičku v mužích, Pavlu Schornou v ženách, v juniorech na Dominika Sádla a v juniorkách na Michaelu Stránskou a Terezu Korvasovou,“ jmenuje Linhart hlavní české naděje.

WEB AKCE

Komentáře (Celkem 1)

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

daniela82 žena 08.07.2014 22:27:11

Na evropském šampionátu v běhu do vrchu, které se koná tuto sobotu ve Francii v alpském Gapu, se představí i Češi. V ženách to budou hned tři Pavly – Fričková, Schorná a Zahálková – a veteránka Ivana Sekyrová, mužskými zástupci budou Robert Krupička, Ondřej Fejfar, Vít Pavlišta a Jan Janů. „Každé umístění jednotlivců do desátého místa a družstva do první pětky bude úspěch,“ říká před akcí asistent reprezentačního trenéra Jindřich Linhart.
Odkaz na článek

avatar

Čelákovice

Celkem 22125,06 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:39:50 (2011)
půlmaraton: 1:32:39 (2011)
maraton: 3:23:50 (2011)

Láďa S. muž 08.07.2014 23:21:56

všem vrchařům a vrchařkám držím palce, škoda jen, že nejede Honza Havlíček, ale asi by toho bylo už moc najednou :-D

Motto: Teprve se zabíhám...
Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.