Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

NEPŘEHLÉDNĚTE: V prodeji je nové Běhej s testem multisportovních hodinek

NEPŘEHLÉDNĚTE: V prodeji je nové Běhej s testem multisportovních hodinek
foto: Běhej.com

Radek Narovec | 10.06.2018 | přečteno: 10341×

Takto nabité číslo jsme ještě neměli! Květnové Běhej má rekordních 128 stran, dva velké produktové testy, rozhovor s populárním moderátorem Martinem Veselovským, tréninkové tipy pro začínající triatlonisty a mistryně republiky v ultra Radka Churaňová a její trenér Radek Brunner rozebírají přípravu na 100km závod.

Jak utéci v létě před vedry? Třeba k vodě. A třeba k triatlonu. Pokud si chcete tuto náročnou sportovní disciplínu vyzkoušet, najdete v novém čísle řadu tipů a motivace. Poradíme s přípravou na první závod, výběrem základního vybavení a specifiky terénního triatlonu. Povídali jsme si také s hvězdou světové Xterry Benem Allenem, kterého uvidíme v červenci v Prachaticích. Šéf jiného českého triatlonu, Ford Challenge Prague, zase prozradí, jak se staví depo v centru Prahy, když na to jeho tým má jen pár hodin.

Zaznamenali jste senzační výkon pražské vytrvalkyně Radky Churaňové v Plzni, kde se stala mistryní republiky v běhu na 100 km, vylepšila český rekord a porazila i nejlepší muže? O tom všem a její přípravě na světový šampionát vypráví nejen Radka, ale i její trenér Radek Brunner.

Máte rádi výlety do minulosti? Pak si nenechte ujít speciál věnovaný T-Mobile Olympijskému běhu. Letos chce tento „balík“ běhů po republice rozhýbat 80 tisíc fandů běhu, ale jak to vypadalo na samotném začátku v roce 1987?

Pokud sledujete naše pravidelné produktové testy, v aktuálním čísle budete potěšeni dvojnásob! Najdete v něm přehled multisportovních hodinek, se kterými změříte i plavání. Přinášíme také výsledky ročního testování sportovních podprsenek.

Martina Veselovského asi znáte z televize jako přísného a vždy perfektně připraveného moderátora debat a rozhovorů. Už však asi nevíte, že běhá ultrazávody, byť sám tvrdí, že se při běhu trápí. „Nedávno jsme se stěhovali a prošly mi rukama všechny mé knihy. Zase jsem otevřel Na hraně, kde autor líčí, jak se postavil na start ultra závodu Údolím smrti. Jeho líčení přístupu k běhu mě docela oslovilo,“ říká jeden z tahounů DVTV.

VYŠLO 17. KVĚTNA


Nenechte si ujít šanci získat s předplatným Běhej masážní válec Kine-Max Professional Massage Foam Roller! k ročnímu předplatnému, za které zaplatíte 712 Kč, obdržíte masážní válec v hodnotě 890 Kč zdarma! Nabídka platí do 30. června nebo do vyčerpání zásob. Stačí k tomu jediné – v online formuláři zadejte kód BH051718.


Klikněte na pravou stranu miniprohlížeče a můžete si nové číslo prolistovat přímo na obrazovce.

128 stran o běhání je právě v prodeji. Pokud si jej předplatíte, získáte kromě osmi čísel ročně i přístup do archivu toho nejlepšího z naší historie. Už je toho opravdu za deset let vydávání tištěného Běhej hodně – 400 článků, testů, tréninkových plánů a rozhovorů se zajímavými lidmi.

Časopis Běhej v tištěné podobě pořídíte na více než 1500 novinových stánků. Klikněte na místo na mapě nejblíže vašeho bydliště a objeví se adresa příslušné trafiky. Mapku posunete potažením kurzoru.

Časopis pořídíte také ve vybraných sportovních prodejnách. V případě zájmu o distribuci nás prosím kontaktujte na casopis@behej.com.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Radek Narovec muž 21.05.2018 17:53:49

Takto nabité číslo jsme ještě neměli! Květnové Běhej má rekordních 128 stran, dva velké produktové testy, rozhovor s populárním moderátorem Martinem Veselovským, tréninkové tipy pro začínající triatlonisty a mistryně republiky v ultra Radka Churaňová a její trenér Radek Brunner rozebírají přípravu na 100km závod.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.