Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Osm skvělých silničních bot, která je ta nejlepší? Čtěte v novém Běhej

Osm skvělých silničních bot, která je ta nejlepší? Čtěte v novém Běhej
foto: Běhej.com

Radek Narovec | 29.04.2018 | přečteno: 7191×

Jaro vtrhlo do Česka! Na nic nečekejte a vyběhněte… pro nové Běhej. Je fakt nabité informacemi, mrkněte na anketu pod tímto článkem a uvidíte sami! Upozorňujeme hlavně na velký test 11 modelů bot pro dlouhé tréninky na silnici. Dopadl fakt těsně – první tři mají od nás 95 a více procent, což je označení superextratřídy a ještě osmý v pořadí se dostal nad elitních 90%. Nové číslo je právě v prodeji a můžete k němu získat i krásný kávovar. Čtěte dále…

Když jsme u vybavení – společně s vámi jsme otestovali běžecké vozíky a kočárky. Jak vybírat, když čekáte nebo již máte přírůstek do rodiny a chcete běhat a jezdit společně? Jak se liší běh za kočárkem od běžné běžecké techniky? Jak zajistit maximální bezpečnost dítěte?

Zůstaneme u rodin. Fandové orientačního běhu potvrdí, že tato běžecká disciplína je naprosto ideální pro společné chvíle rodičů a (již odrostlejších) dětí. Sedmistránkový speciál přináší nejen praktické rady a tipy, ale také vzpomínku na krále OB z Francie Thierryho Gueorgiou a na zlatý úspěch české štafety na MS v roce 2012.

Všímáte si na závodech fotografů a kameramanů podél tratě? Milujete nádherné motivační fotky z horských maratonů? Běháte rádi bez startovního čísla jen tak krajinou? O tom všem je série článků v novém čísle. Povídali jsme si s německých milovníkem hor Philippem Reiterem, který fotí například i pro Salomon. Jana Jagerová a Míla Reiterman pro změnu točí krásná videa například při seriálu Běhej lesy. No a na svou pouť po Česku se koncem dubna vydá ultraběžec a kameraman Jirka Kadeřábek.

VYŠLO 12. DUBNA

V závodní sekci si dovolujeme vypíchnout velký rozhovor s otcem a synem Pilouškovými, kteří po dvouleté pauze vrací do Česka světovou sérii Xterra. Do Prachatic v létě opět zavítají hvězdy terénního triatlonu! O vaši pozornost jistě bude bojovat i City Triathlon v Karlových Varech, jeho pořadatel Vladimír Malý poodhaluje změny na trati, aby triatlon v lázeňském městě ještě více lahodil oku diváka i účastníků.

Pokud se chystáte na květnový maraton do Prahy, čtěte rady Dana Orálka, kterak si rozvrhnout síly na jednotlivé úseky populárního Volkswagen Maratonu.


Nenechte si ujít šanci získat s předplatným Běhej elegantní kávovar Tchibo Cafissimo PURE! K tříletému předplatnému, za které zaplatíte 2499 Kč, obdržíte kávovar ve stejné hodnotě zdarma! Nabídka platí do 31. května nebo do vyčerpání zásob. Stačí k tomu jediné – v online formuláři zadejte kód BH221920.


Klikněte na pravou stranu miniprohlížeče a můžete si nové číslo prolistovat přímo na obrazovce.

124 stran o běhání je právě v prodeji. Pokud si jej předplatíte, získáte kromě osmi čísel ročně i přístup do archivu toho nejlepšího z naší historie. Už je toho opravdu za deset let vydávání tištěného Běhej hodně – přes 350 článků, testů, tréninkových plánů a rozhovorů se zajímavými lidmi.

Časopis Běhej v tištěné podobě pořídíte na více než čtyřech stovkách novinových stánků. Klikněte na místo na mapě nejblíže vašeho bydliště a objeví se adresa příslušné trafiky. Mapku posunete potažením kurzoru.

Časopis pořídíte také ve vybraných sportovních prodejnách. V případě zájmu o distribuci nás prosím kontaktujte na casopis@behej.com.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Radek Narovec muž 12.04.2018 16:34:25

Jaro vtrhlo do Česka! Na nic nečekejte a vyběhněte… pro nové Běhej. Je fakt nabité informacemi, mrkněte na anketu pod tímto článkem a uvidíte sami! Upozorňujeme hlavně na velký test 11 modelů bot pro dlouhé tréninky na silnici. Dopadl fakt těsně – první tři mají od nás 95 a více procent, což je označení superextratřídy a ještě osmý v pořadí se dostal nad elitních 90%. Nové číslo je právě v prodeji a můžete k němu získat i krásný kávovar. Čtěte dále…
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.