Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Natrénujte na jarní maraton s plány v novém čísle Běhej

Natrénujte na jarní maraton s plány v novém čísle Běhej
foto: Běhej.com

Radek Narovec | 23.11.2018 | přečteno: 8420×

Chcete na jaře uběhnout maraton s dobrým pocitem, že jste se na něj systematicky připravovali? Pojďte trénovat s našimi tréninkovými plány, které najdete v nejnovějším čísle tištěného Běhej. Přináší i srovnávací test bot na dlouhé zimní běhy v nepohodě a avizovaný velký rozhovor s Petrou Veselou, v němž líčí důvody odchodu z vrcholového sportu k překážkovým bě­hům.

Maraton je královskou běžeckou distancí. Pojďte se připravit na některý z jarních maratonů podle našich tréninkových plánů! Společně s Honzou Kervitcerem, duší pražské skupiny Kerteam, jsme připravili hned čtyři varianty, podle času, na který se cítíte: 4:15, 4:00, 3:45 nebo 3:30. Materiál to je hodně pečlivý a pro některé méně zkušené možná až moc podrobný, proto jej doprovodíme miniseriálem zde na webu.

Pro dlouhé zimní běhy ve sněhu, ať už udupaném či naopak hlubším, nebo dokonce na náledí budete potřebovat kvalitní obuv, která podrží, odolá chladu i vlhku a ještě něco vydrží. Otestovali jsme hned osm takových „all-terrain bagrů“ a přinášíme výsledky, včetně tipů, jak zimní nepohodu zdolávat snadněji. Náš partner Triexpert si přichystal rady, jak vrstvit zimní prádlo, my přidáme tipy na výběr běžeckých rukavic. Pokud toho máte stále málo, v novém čísle najdete i inspiraci na vánoční dátky od dalších našich partnerů.

Z rozhovorů upozorňujeme hlavně na ten úvodní, s přední českou překážkovou běžkyní Petrou Veselou. Petra dost otevřeně popisuje svůj odchod z vrcholového sportu (běžky a biatlon), potíže s příjmem potravy a radost, kterou našla v OCR sportu. Dalšími zajímavými respondenty byli slovenský maratonec Tibor Sahajda a americký skyrunner Hayden Hawks.

VYŠLO 22. LISTOPADU

V časopise najdete nové prvky – u vybraných článků si naskenováním příslušného boxu naší novou mobilní aplikací spustíte dodatečný obsah, například video či tréninkový plán sportovce, se kterým děláme rozhovor. Vyzkoušejte!

Více z obsahu čísla najdete dole pod článkem v anketě, kde označte článek, který vás zaujal nejvíc. Pomůžete nám tak k dalšímu vylepšování tištěného Běhej.

Kliknutím zvětšíte na celou obrazovku.

Blíží se Vánoce a je čas na dárky! Samotné předplatné časopisu je krásným dárkem pro vás či vaše blízké, nyní navíc s praktickými dárky. Na výběr máte běžecké boty Craft V175 Lite, kdy za 3093 Kč obdržíte jak tuto novinku švédské značky, tak plných 40 čísel našeho časopisu. Anebo zvolte zimní kompresní podkolenky Royal Bay Thermo 2.0, kdy za 1125 Kč krom podkolenek získáte 13 čísel časopisu. Nabídky platí do vyčerpání zásob, nejdéle však do 8. února 2019. V online formuláři zadejte kód CRF300802 pro variantu s botami Craft, anebo RB02BH12 pro variantu s Royal Bay.

122 stran o běhání je právě v prodeji. Pokud si jej předplatíte, získáte kromě osmi čísel ročně i přístup do archivu toho nejlepšího z naší historie. Už je toho opravdu za deset let vydávání tištěného Běhej hodně – 500 článků, testů, tréninkových plánů a rozhovorů se zajímavými lidmi.

Časopis pořídíte od pátku na novinových stáncích a ve vybraných sportovních prodejnách, ke kterým nově přibylo i sedm prodejen Triexpertu. V případě zájmu o distribuci nás prosím kontaktujte na casopis@behej.com.

Pokud se vám nezobrazí online mapa, klikněte sem: https://tinyurl.com/mapabehej

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Radek Narovec muž 23.11.2018 13:33:58

Chcete na jaře uběhnout maraton s dobrým pocitem, že jste se na něj systematicky připravovali? Pojďte trénovat s našimi tréninkovými plány, které najdete v nejnovějším čísle tištěného Běhej. Přináší i srovnávací test bot na dlouhé zimní běhy v nepohodě a avizovaný velký rozhovor s Petrou Veselou, v němž líčí důvody odchodu z vrcholového sportu k překážkovým běhům.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.