Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Pátý Spartathlon Radka Brunnera. Bude zlato? Čtěte nové Běhej

Pátý Spartathlon Radka Brunnera. Bude zlato? Čtěte nové Běhej
foto: Běhej.com

Radek Narovec | 07.09.2019 | přečteno: 6606×

„Radku, s čím pojedeš na letošní Spartathlon?“ Česká ultramaratonská jednička Radek Brunner se na chvíli zamyslí a teprve pak odpoví: „No… Asi si vezmu kufr, ne?“ Speciál o šancích Čechů na legendárním ultraběhu z Atén do Sparty najdete v novém čísle tištěného Běhej, které je právě v prodeji. Co dále v něm najdete?

Vypadalo to, že českému triatlonu vyrůstá sportovec, který by se mohl srovnávat i se světovou elitou. Jenže… Loni si jel brněnský František Kubínek pro podpis pracovní smlouvy a těžká autonehoda mu zcela pozměnila plány. Dokonce to vypadalo, že už vůbec nebude chodit, ale Franta se rozhodl jinak – bude znovu žít, a to o stošest. Na sociálních sítích jej najdete s hashtagem #o106 a v novém Běhej s ním vedeme velký rozhovor o všem, co mu poslední nesmírně složitý rok přinesl.

VYŠLO 22. SRPNA

Před necelým měsícem se stal nejčtenějším článkem léta na našem webu a diskuse pod ním hoří dodnes. Řeč je o ukázce z rozhovoru s brněnským trenérem Pavlem Baběrádem na téma, proč dnešní hobby běžci odmítají seriozně trénovat. Plné znění uvnitř nového čísla a brzo i na našem webu v bonusové sekci pro předplatitele!

Co dál v čísle najdete? Pokud je řeč o tréninku, otestuje své znalosti tréninkových pojmů a veličin, kterými se dá měřit vaše fyzická kondice. Kvíz naleznete na straně 66. Jiný trenér, Tomáš Mika, rozebírá, jak je důležité si stanovit sportovní cíl a jak se až podle něj sestavuje tréninkový plán. Běžeckých veličin jsme se zeptali, jaké šance bude mít v říjnu keňský vytrvalec Eliud Kipchoge, který chce ve Vídni napodruhé pokořit magickou hranici dvou hodin na maratonské vzdálenosti. „Tohle je pokus o překonání lidských možností s velkým příběhem. Něco jako přistání na Měsíci,“ říká kouč Robert Kleiner v uvedeném článku.

Tolik z obsahu nového čísla, které má tradičně 124 stran a vévodí mu tentokrát srovnávací test běžeckých vest. Kupujte na stáncích, u dobrých obchodníků s běžeckým sortimentem či v elektronické trafice Alza Media.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Radek Narovec muž 26.08.2019 13:21:06

„Radku, s čím pojedeš na letošní Spartathlon?“ Česká ultramaratonská jednička Radek Brunner se na chvíli zamyslí a teprv pak odpoví: „No… Asi si vezmu kufr, ne?“ Speciál o šancích Čechů na legendárním ultraběhu z Atén do Sparty najdete v novém čísle tištěného Běhej, které je právě v prodeji. Co dále v něm najdete?
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.