Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Které boty jsou největší rakety v terénu? Čtěte nové Běhej

Které boty jsou největší rakety v terénu? Čtěte nové Běhej
foto: Běhej.com

Radek Narovec | 18.10.2019 | přečteno: 9005×

Chcete boty do terénu, v nichž budete „jezdit“ jak utržení z řetězu? V nichž to při Velké kunratické natřete rivalovi o desítky vteřin? V novém čísle tištěného Běhej najdete výsledky testu 13 závodních krosovek, přičemž vítězný model od nás dostal skvostných 96%! Čím si nás získal a proč se vyplatí si za něj připlatit oproti konkurenci?

Co dalšího v novém Běhej najdete? Třeba velký rozhovor s Jirkou Čípou, který při letošním UTMB zaznamenal největší úspěch českého skyrunnera v historii. Fandové superdlouhých horských běhů jistě ocení i materiál o zdravotních aspektech ultraběhů – právě při kultovním závodě UTMB studoval americký specialista Nick Tiller třicet dobrovolníků z řad účastníků a s námi se podělil o první výsledky sledování.

Na běhu je nejkrásnější asi to, že jej můžete dělat i ve velmi pokročilém věku. My jsme se zaměřili na aspekty běhání po padesátce, ovšem hned úvodní rozhovor s panem Jiřím Englišem ukazuje, že horní věková hranice snad neexistuje. Jiří letos zvládl pražský půlmaraton i maraton a to je mu již 81 let!

VYŠLO 17. ŘÍJNA

Nenechte si ujít zajímavou akci pro nové i stávající předplatitele! Vyberte si u našeho partnera značky Salming jakýkoliv model a získáte je díky nám se slevou za 3 699 Kč a k tomu navíc grátis čtení na pět let! Boty si najděte v eshopu salmingstore.cz a při předplácení časopisu připojte do poznámky odkaz ze salmingstore.cz, požadovanou velikost a barevnou kombinaci. Vždy prosím uvádějte kód nabídky SAL19BH175! V případě nejasností nám pište na casopis@behej.com!

V sekci o tréninku se věnujeme práci s hlavou a přečíst si můžete i ukázku z připravovaného českého překladu knihy Vytrvalost: Mysl, tělo a pozoruhodně pružné limity lidské výkonnosti, námi vybraná pasáž se týká právě tréninku mozku.

Tolik z obsahu nového čísla. Kupujte na stáncích, u dobrých obchodníků s běžeckým sortimentem či v elektronické trafice Alza Media.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Radek Narovec muž 18.10.2019 15:25:33

Chcete boty do terénu, v nichž budete „jezdit“ jak utržení z řetězu? V nichž to při Velké kunratické natřete rivalovi o desítky vteřin? V novém čísle tištěného Běhej, najdete výsledky testu 13 závodních krosovek, přičemž vítězný model od nás dostal skvostných 96%! Čím si nás získal a proč se vyplatí si za něj připlatit oproti konkurenci?
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.