Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Vyšlo nové Běhej s testem zimních běžeckých bund

Vyšlo nové Běhej s testem zimních běžeckých bund
foto: Běhej.com

Radek Narovec | 23.11.2017 | přečteno: 7203×

Zima už je ráno i večer taková, že obyčejná větrovka nestačí. Otestovali jsme 11 zimních běžeckých bund a v právě vyšlém čísle Běhej najdete výsledky a naše doporučení. Bundy a kalhoty (testovali jsme minule) se budou náramně hodit pro dlouhé zimní výběhy pro nabrání obecné vytrvalosti, která má být základem pro déletrvající formu na závodech v příštím roce. Jak na to, čtěte v novém Běhej!

„Můj úspěch s RunCzech nezávisel na tom, jestli mám české strýčky nebo tetičky, kteří by mi pomohli. Na začátku jsem neznal vůbec nikoho. Ani jsme nebyli dceřinou firmou nějaké zahraniční centrály. Bylo to od počátku výlučně české dílo, vznikající za podpory české společnosti,“ svěřuje se o začátku pořádání pražského maratonu jeho zakladatel Carlo Capalbo, Ital žijící čtvrt století v Praze.

Obrat jeho firmy se letos přiblíží 200 milionů korun, v Česku není moc větších závodů, jeho svěřenkyně letos posbírala čtyři světové rekordy a zdálo by se tedy, že už se bude hledat těžko motivace, co ještě vylepšit. Ale chyba… „Chceme RunCzech naklonovat po Evropě a hlavně – chci mít české závodníky na nejvyšších stupních vítězů našich závodů. Češi se musí naučit vyhrávat!“ říká sebevědomě v rozhovoru v novém Běhej.

Příznivci ultra najdou medailonek Petra Válka, jednoho z hrdinů letošního Spartathlonu a člověka, který si v mládí prodělal hodně ošklivou nemoc. Ovšem možná bez ní by letos nebyl v cíli kultovního závodu. Kdo ví…

Přinášíme také ukázku z knihy Telomery o tom, že škodí nejen žádný pohyb, ale i jeho nadmíra. Pokud chcete na zimu „přesedlat“ na běžky, využijte tří tréninkových programů, které najdete v novém čísle.

Tolik stručně z obsahu, další tipy najdete v anketě pod tímto článkem.

VYŠLO 23. LISTOPADU


Nenechte si ujít šanci získat s předplatným Běhej běžecké boty značky Salming, konkrétně model enRoute pro objemový trénink. K pětiletému předplatnému, za které zaplatíte 3 960 Kč, obdržíte tyto boty v hodnotě 3 999 Kč zdarma! Nabídka platí od pátku 24. listopadu a pouze pro prvních 15 nových předplatitelů, takže nepřemýšlejte dlouho! Stačí k tomu jediné – v online formuláři zadejte kód, který najdete v novém čísle časopisu.


Klikněte na pravou stranu miniprohlížeče a můžete si nové číslo prolistovat přímo na obrazovce.

124 stran o běhání je právě v prodeji. Pokud si jej předplatíte, získáte kromě osmi čísel ročně i přístup do archivu toho nejlepšího z naší historie. Už je toho opravdu za deset let vydávání tištěného Běhej hodně – přes 350 článků, testů, tréninkových plánů a rozhovorů se zajímavými lidmi.

Časopis Běhej.com v tištěné podobě pořídíte na více než čtyřech stovkách novinových stánků. Klikněte na místo na mapě nejblíže vašeho bydliště a objeví se adresa příslušné trafiky. Mapku posunete potažením kurzoru.

Časopis pořídíte také ve vybraných sportovních prodejnách a u fyzioterapeutů. V případě zájmu o distribuci nás prosím kontaktujte na casopis@behej.com.

Komentáře (Celkem 2)

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Radek Narovec muž 23.11.2017 08:41:36

Zima už je ráno i večer taková, že obyčejná větrovka nestačí. Otestovali jsme 11 zimních běžeckých bund a v právě vyšlém čísle Běhej najdete výsledky a naše doporučení. Bundy a kalhoty (testovali jsme minule) se budou náramně hodit pro dlouhé zimní výběhy pro nabrání obecné vytrvalosti, která má být základem pro déletrvající formu na závodech v příštím roce. Jak na to, čtěte v novém Běhej!
Odkaz na článek

avatar

Praha 4 - Chodov

Celkem 8451,35 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:46:53 (1988)
půlmaraton: 1:49:56 (2003)

TotalZero muž 23.11.2017 15:45:38

Ahoj, v online formuláři není cena pětiletého předplatného 3960,–, ale 2891,–…

Motto: Dobře si prohlédněte moje záda, protože další šanci budete mít až... ...mne budete předbíhat o kolo... :-)
avatar

Praha

Celkem 6176,6 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:41:15 (2009)
půlmaraton: 1:34:00 (2005)
maraton: 3:23:32 (2006)

Radek Narovec muž 23.11.2017 18:21:11

>> TotalZero, 23. 11. 2017 15:45:38

Ahoj, jde o mimořádnou akci, od zítřka (pátku) bude možné uplatnit zmíněný kód pro vygenerování 5letého předplatného. Jinak jsou pásma do 4 let max.

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.