Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Vyrazte do hor! Velký test bot a k tomu balík rad přináší nové Běhej

Vyrazte do hor! Velký test bot a k tomu balík rad přináší nové Běhej
foto: Běhej.com

Radek Narovec | 16.05.2019 | přečteno: 8327×

Plánujete dovolenou na léto a chtěli byste ji spojit s běháním? Vyhněte se vedrům a zamiřte do hor či dokonce velehor! Stále více fanoušků si získávají běžecké závody ve vysoké nadmořské výšce a divokém terénu. Nové číslo tištěného Běhej, které je právě v prodeji, přináší test bot na první horské ultra a speciál plný rad odborníků a specialistů.

„Neznám mnoho běžců, kteří vyzkoušeli běhání v horách a pak řekli: Tohle není pro mne, já se vrátím na silnici a budu běhat po asfaltu,“ říká v novém čísle Běhej Honza Dušánek, velký propagátor běhu v horách. „Většinou je srdce chyceno a o dalších běžeckých rocích je pevně rozhodnuto,“ dodává pořadatel ještědských skyrunů a řady domácích a zahraničních trail kempů. Ve speciálu o horském běhání najdete rozsáhlý přehled rad jiného fajnšmekra běhů mimo asfalt Michaela Dobiáše z Trailpointu.

Ještě než se vydáte na nákup svých prvních bot do členitého terénu, projděte si, co je na trhu k mání. Otestovali jsme hned 13 modelů a sestavili jejich pořadí.

Tomáš Buryška, výtečný vrchař, žije ve Švýcarsku a rád by vás pozval na virtuální prohlídku tamních běžeckých tras. Jak jinak, převážně horských…

VYŠLO 16. KVĚTNA

Ale nebojte se, nové Běhej není jen a jen o horském běhání. Vracíme se k nedávnému Mistrovství republiky v maratonu v Praze a tradiční velký rozhovor v úvodu čísla jsme tentokrát věnovali běhajícímu šéfkuchaři Maximu Semenchukovi, původem z Kazachstánu, který dlouhodobě žije v Praze a říká si Running Cheff.

Pořiďte si roční předplatné s krásným dárkem! Za 1150 Kč od nás obdržíte deset čísel, přístup k nejlepším článkům z našeho archivu a navrch ještě ultralehké letní běžecké triko Craft Nanoweight (v pánském i dámském provedení). Nabídka platí do vyčerpání zásob, nejdéle však do 27. června 2019. V online formuláři zadejte kód VV05BH72.

Časopis pořídíte na novinových stáncích a ve vybraných sportovních prodejnách. Pokud se vám nezobrazí online mapa, klikněte sem: https://tinyurl.com/mapabehej

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Radek Narovec muž 16.05.2019 18:43:49

. Čtěte více v novém čísle tištěného Běhej, které je právě v prodeji.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.