Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

NEPŘEHLÉDNĚTE: Nové Běhej se speciálem o Spartathlonu

NEPŘEHLÉDNĚTE: Nové Běhej se speciálem o Spartathlonu
foto: Běhej.com

Radek Narovec | 07.09.2018 | přečteno: 8281×

Letní vedra ustala a je čas znovu obout boty a začít pravidelně běhat! Přinášíme vám nové Běhej, tradiční balík inspirace a motivace pro běh a triatlon. Co v novém čísle najdete? Tak především pozvánku na sledování zářijového Spartathlonu, kde budeme mačkat palec Radkovi Brunnerovi, aby si doplnil sbírku o kov nejcennější a stal se prvním Čechem v historii tohoto legendami opředeného závodu, který se dotkl nohy sochy krále Leonida jako vítěz.

Jaké jsou šance dalších Čechů v rekordní 15členné výpravě, jež do Řecka vyrazí? Dali jsme dohromady přehled jejich osobáků a přidali i naše tipy, jak to může dopadnout. V časopise najdete více o historii tohoto běhu z Atén do Sparty, při němž účastníci urazí v kuse 246 km a ještě na to mají vyhrazený čas, při jehož překročení jsou nemilosrdně z trati staženi. Radek Brunner popsal klíčová místa na trase a svou vzpomínku na rok 2003 přidal i Martin Hunčovský, který se tehdy také dostal úspěšně do cíle drsného ultratrailu.

S blížícím se podzimem se opět rozjede sezona krosových závodů, takže jsme hodně prostoru věnovali i jim. Jak natrénovat na seběhy a výběhy kopců? Jak vybrat speciální tretry na ten který krosový závod? Jak na krosy vzpomíná legenda českého běhu Róbert Štefko? Kam na krosy doma vyrazit? To vše ve speciálu v novém Běhej.

Není to tak dávno, kdy jsme den za dnem sledovali putování bosoběžce Jirky Kadeřábka kolem naší země. Zdolal během 50 dnů 50 maratonů v Luna sandálech a stačil ještě pořídit foto a videomateriál pro chystaný dokument. Jak na svou cestu vzpomíná a jak ji prožíval? O tom všem si můžete přečíst ve velkém rozhovoru s tímto fandou ultraběhů a koučem ovládání těla.

Podívali jsme se na aktuální nabídku chytré elektroniky určené sportovcům, pochopitelně primárně z pohledu běhu. Sešlo se nám devět produktů, jejichž nepřeberné funkce už dávno nejde kategorizovat, natož vzájemně porovnat. Prostě pokud hledáte přístroj, který vám zpříjemní hobby běhání a ještě poslouží jako cool módní doplněk, vybírat máte z čeho. Čtyři z devíti výrobků od nás dostalo 90 a více procent! Dříve striktně oddělené světy sporttesterů pro seriozní trénink a chytrých elegantních udělátek pro hraní si se vzájemně propojují a všechny námi testované výrobky lze doporučit i pro hlubší analýzu dat o vaší fyzičce.

Více z obsahu čísla najdete dole pod článkem v anketě, kde označte článek, který vás zaujal nejvíc. Pomůžete nám tak k dalšímu vylepšování tištěného Běhej.

VYŠLO 27. SRPNA


Hned dva dárky obdržíte, pokud si nyní předplatíte váš oblíbený časopis Běhej! Za cenu 1699 Kč obdržíte nejen 20 nových čísel, ale i šikovnou ledvinku Inov-8 All Terrain Pro 1 a knihu Umění rychlejšího běhu. Nabídka platí do vyčerpání zásob, nejdéle však do 24. září 2018. V online formuláři zadejte kód 2DZ09BH.


122 stran o běhání je právě v prodeji. Pokud si jej předplatíte, získáte kromě osmi čísel ročně i přístup do archivu toho nejlepšího z naší historie. Už je toho opravdu za deset let vydávání tištěného Běhej hodně – 400 článků, testů, tréninkových plánů a rozhovorů se zajímavými lidmi.

Časopis Běhej v tištěné podobě pořídíte na více než 1500 novinových stánků. Klikněte na místo na mapě nejblíže vašeho bydliště a objeví se adresa příslušné trafiky. Mapku posunete potažením kurzoru.

Časopis pořídíte také ve vybraných sportovních prodejnách. V případě zájmu o distribuci nás prosím kontaktujte na casopis@behej.com.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Radek Narovec muž 28.08.2018 09:42:27

Letní vedra ustala a je čas znovu obout boty a začít pravidelně běhat! Přinášíme vám nové Běhej, tradiční balík inspirace a motivace pro běh a triatlon. Co v novém čísle najdete? Tak především pozvánku na sledování zářijového Spartathlonu, kde budeme mačkat palec Radkovi Brunnerovi, aby si doplnil sbírku o kov nejcennější a stal se prvním Čechem v historii tohoto legendami opředeného závodu, který se dotkl nohy sochy krále Leonida jako vítěz.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.