Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Nové Běhej v prodeji! Otestujte si v kvízu své znalosti o běhání

Nové Běhej v prodeji! Otestujte si v kvízu své znalosti o běhání
foto: behej.com

Radek Narovec | 01.09.2017 | přečteno: 4424×

Myslíte si, že o běhání víte vše? Otestujte se! Nové číslo Běhej, které vyšlo 24. srpna, přináší veký běžecký kvíz. Zodpovíte 25 otázek z pěti oblastí aspoň na chvalitebnou? A co dalšího číslo přináší? Třeba velmi užitečný test sporttesterů s GPS a funkcemi pro seriozní trénink za cenu do šesti tisíc korun. No a když už jsme u toho testování – s novým Běhej si můžete vyzkoušet svou kondici a určit, zda jste rekreační nebo již výkonnostní běžec.

Novému číslu, které má opět 124 stran, vévodí jedno velké téma – spojení běhu a charit, chcete-li pomoci potřebným. Zeptali jsme se sedmi velkých domácích pořadatelů běžeckých závodů, jak oni vidí toto spojení a co říkají kritice, že někdy jde spíše o chytrý marketing a zástěrku drahého startovného. „Obvykle to říkají ti, kteří nikdy nikomu nepomohli, anebo jen závidí, že to někdo dělá lépe,“ říká otevřeně Patrik Pátek z Horské výzvy. „A před takovými mají náskok ti, kteří pomáhají.“

VYŠLO 24. SRPNA

Sháníte kvalitní sporttester za „málo“ peněz? Dali jsme si limit šest tisíc korun a našli hned čtyři přístroje, které se do něj vejdou a nabídnou opravdu hodně „muziky“, včetně funkcí GPS. Všechny čtyři od nás dostaly vysoké známky přes 80%, vítěz dokonce elitních 92%! Sporttester můžete hned využít k tomu, že si určíte míru své fyzičky – připravili jsme dva testy, které určí, zda jste klasickým rekreačním běžcem, nebo si již směle můžete říkat „výkoňák“.

Řešíte opačný problém – s tréninkem a závoděním jste to přehnali a tělo vám vystavilo stopku v podobě únavy a psychického vyčerpání? Čtěte našich osm rad, jak se opět dostat do pohody a formy.

A s kým jsme si povídali tentokrát? Marek Blažek má největší domácí časoměřičskou firmu a čerstvě i závody sám pořádá. Má přitom v sobě geny baviče Jana Krause a jeden „bláznivý“ sen – být ředitelem televize. Jak to vše jde dohromady? Čtěte velký rozhovor hned v úvodu čísla. Představíme také Janu Moberly, která se v RunCzechu stará o elitní africké běžce startující na českých závodech. Věděli jste, že někdy na ně musí i zvýšit hlas?


Nenechte si ujít šanci získat s předplatným Běhej produkty značky Weleda (Arnikový sprchový gel a masážní olej). K ročnímu předplatnému, za které zaplatíte 712 Kč, obdržíte tyto dva dárky zdarma. Nabídka platí pro prvních deset nových předplatitelů. Stačí k tomu jediné – v online formuláři zadejte kód BH080210.


Naše redaktorka Daniela Havránková se občas setkává na dráze se Simonou Vrzalovou, velkým talentem z Českého Těšína. Jak probíhá druhý návrat této několikanásobné mistryně republiky k závodění?

Příznivci horských běhů zpozorněte – holky Stránské se chystají na skyrunning! Povídali jsme si s Míšou a Adélou o jejich lásce k horám, tréninku s otcem Alešem a jejich snech – běhání v oblacích. Tradičně zabrousíme i do triatlonu – přineseme návod, jak si naplánovat příští sezonu podle vaší aktuální výkonnosti, a reportáž „hobíka“ Dana Zoubka z letošní Challenge Roth.

Tolik z obsahu, nezapomeňte dole pod tímto článkem označit, co vás zaujalo nejvíc, abychom znali vaše preference pro další čísla. To nejbližší vyjde v první půlce října a prozradíme, že do něj testujeme běžecké šusťákové kalhoty. V letních vedrech je to ideální kratochvíle! :-)

Klikněte na pravou stranu miniprohlížeče a můžete si nové číslo prolistovat přímo na obrazovce.

124 stran o běhání je právě v prodeji. Pokud si jej předplatíte, získáte kromě osmi čísel ročně i přístup do archivu toho nejlepšího z naší historie. Už je toho opravdu za deset let vydávání tištěného Běhej hodně – přes 350 článků, testů, tréninkových plánů a rozhovorů se zajímavými lidmi.

Časopis Běhej.com v tištěné podobě pořídíte na více než čtyřech stovkách novinových stánků. Klikněte na místo na mapě nejblíže vašeho bydliště a objeví se adresa příslušné trafiky. Mapku posunete potažením kurzoru.

Časopis pořídíte také ve vybraných sportovních prodejnách a u fyzioterapeutů. Rád bychom jej nabízeli i v kavárnách a dalších podobných místech, případně na závodech. V případě zájmu o distribuci nás prosím kontaktujte na casopis@behej.com.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Radek Narovec muž 24.08.2017 18:28:13

Myslíte si, že o běhání víte vše? Otestujte se! Nové číslo Běhej, které vyšlo 24. srpna, přináší veký běžecký kvíz. Zodpovíte 25 otázek z pěti oblastí aspoň na chvalitebnou? A co dalšího číslo přináší? Třeba velmi užitečný test sporttesterů s GPS a funkcemi pro seriozní trénink za cenu do šesti tisíc korun. No a když už jsme u toho testování – s novým Běhej si můžete vyzkoušet svou kondici a určit, zda jste rekreační nebo již výkonnostní běžec.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.