Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Co chystáme do červnového magazínu Běhej?

Co chystáme do červnového magazínu Běhej?
foto: archiv behej.com

behej.com | 27.05.2009 | přečteno: 10744×

Do 12. června, kdy vychází další číslo časopisu Běhej, zbývá ještě nějaký čas, ale práce na jeho obsahu finišují. Na jaké články se můžete těšit a jaké novinky bude letní vydání obsahovat? Pojďme se na ně v rychlém přehledu podívat.

Hlavním tématem letošního třetího čísla je maratonská turistika, která si i podle právě probíhajícího hlasování nachází v České republice stále více příznivců. Mirek Hasal s Ivem Domanským vás pozvou do Finska na tamní modro-zelený maraton přes ostrovy a parky Helsinek. Pavlína Hanušová dá tipy na horský trojboj Zermatt-Jungfrau-LGT a Mirek Hasal nás pozve pro změnu na prosluněnou Kubu.

Tandem ostřílených závodních zpravodajů Zdeněk Smutný – Ivo Domanský shrne vše podstatné z letní termínovky a přineseme tentokrát nově i perličky ze závodních tabulek. Představíme mladou brněnskou závodnici Michaelu Šaršonovou a pohled do zahraničí bude směřovat do sousedního Rakouska, konkrétně na osud Guenthera Weidlingera, jehož ošklivě vypadající střet z jednou z překážek na atletickém oválu obletěl před časem celý svět. Rakouský talent se však rychle otřepal a mohli jsme jej letos v březnu vidět i při Hervis půlmaratonu v Praze.

Sekce „nákupní“ přinese kromě podrobných testů bot i rady pro výběr obuvi s pronační oporou a široký přehled produktových novinek na běžeckém trhu.

Toť zatím vše. Věříme, že vás chystané číslo zaujme a poslouží jako příjemné zpestření blížících se dovolených.

Jako vždy uvítáme vaše náměty a připomínky na adrese redakce@behej.com. Víme, že není možné vyhovět všem a reagovat na podněty okamžitě, ale žádné z nich nezapadnou. Máme podtitul Běžecké stránky psané běžci, a proto je to hlavně na vás, kudy se Běhej bude dále ubírat.

Pokud se chcete dostávat k Běhej nejjednodušší cestou a běhat raději po své oblíbené trase než od trafiky k trafice, objednejte si předplatné a jako bonus k tomu získáte toto nové číslo zdarma, nebo pokud si toto číslo koupíte, můžete sáhnout po některém ze starších čísel. Předplatitele za jejich věrnost pravidelně losujeme o věcné ceny.


 

PŘEDPLAŤTE SI ŠEST ČÍSEL BĚHEJ A ZÍSKÁTE NAVÍC JEDNO ZDARMA

PŘEHLED PRODEJNÍCH MÍST (KROMĚ STÁNKŮ PNS)

<a>