Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

NOVINKA: Vydáváme bezplatný tištěný speciál o triatlonu

NOVINKA: Vydáváme bezplatný tištěný speciál o triatlonu
foto: Běhej.com

Tomáš Nohejl | 20.08.2012 | přečteno: 11650×

Náš třetí a (patrně) poslední letošní speciál je věnován započaté triatlonové sezoně a k dispozici je jak v tištěné podobě, tak volně ke stažení v online trafikách. Zaměřili jsme ho na hobíky, kteří uvažují o tom, že by si triatlon poprvé vyzkoušeli. Obsahuje též tréninkový plán z dílny reprezentačního kouče Jiřího Seidla a Petra Vabrouška, jednoho z nejlepších železných mužů planety. ONLINE TRAFIKA PUBLERO NABÍZÍ SPECIÁL VOLNĚ KE STAŽENÍ

Speciál následuje Kalendář běžeckých závodů a Průvodce při nákupu běžeckého sortimentu. I ty jsou k mání zdarma.


Publero

dvojklikněte na náhled pro celoobrazovkový režim

Triatlonový speciál je ZDARMA V ONLINE TRAFICE PUBLERO


Nový speciál nabízí rozsáhlý materiál o tom, jaký si pořídit materiál. Jak jíst a pít při tréninku a při závodě, který má oproti běhu svá specifika, většinou v délce a přece jen větším silovějším zatížení. Představujeme triatlon jako fenomén z pohledu historie, vysvětlujeme pravidla, popisujeme jednotlivá odvětví jeho široké rodiny.

Samozřejmě nechybí velký rozhovor. O splasklé bublině (triatlonové) slasti jsme rozmlouvali s Filipem Ospalým, nejúspěšnějším mužem dějin českého triatlonu. V magazínu najdete také preview olympijského závodu z pohledu českých reprezentantů. Ano, bohužel už bez Filipa.

Nabízíme taky kalendář závodů pro širokou veřejnost. Možná, že ho na některém z nich potkáte. A pokud vás třeba předcházející řádky dostatečně naladily, vyrazte už o víkendu do Račic. Třeba jen pro začátek na kukačku. Nebo s dětmi.


Floowie

Triatlonový speciál je ZDARMA V ONLINE TRAFICE FLOOWIE


Speciál je volně ke stažení v online trafikách, předplatitelé Běhej.com jej obdrží do schránek koncem příštího týdne a k dispozici bude i ve sportovních prodejnách a na velkých triatlonových závodech.

Anketa

Hodnoťte Triatlonový speciál známkami jako ve škole:

1
 
17 hl.
2
 
2 hl.
3
 
2 hl.
4
 
0 hl.
5
 
0 hl.
Celkem hlasovalo 21 uživatelů.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tono muž 08.06.2012 20:34:28

Víkendový triatlonový festival v Račicích odstartuje naostro tuzemskou sezonu. Už tady byl duatlon, Xterra i Czechman. Ale víkend na veslařském kanále pod horou Říp nabídne premiéru Českého poháru na nejdůležitějších olympijských tratích a také největší houf závodníků. A vy se přitom můžete začíst do našeho nového speciálu, který právě nyní vydáváme.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.